Aunise: Kunyah-kunyah terus cantik!

6:02 pm


Menjaga kecantikkan wajah dan badan merupakan salah satu perkara penting bagi setiap insan. Walaupun kebanyakkan orang level konpiden diri tu rendah sebab ada je faktor rasa diri tu hodoh contohnya, seketul jerawat dapat merosakkan mood seharian! Jangan risau, dengan Aunise ni korang kunyah-kunyah terus boleh cantik! Fuh biar betul?

Ya, tablet kunyah Aunise mampu membantu korang semua kekal cantik sentiasa. Bukan sahaja akan sihat dan cantik dari luar, dalaman juga akan terpelihara kesihatan. Tablet kunyah Aunise ini berperisa blackcurrant, dengan campuran tomato, acai beri, dan lemon. Kandungannya ialah sukrosa, isomalt, serbuk jus blackcurrant, asid askorbik (Vitamin C), Acai Beri, Tocotrienol (Vitamin E), L Cystein, dan esktrak yis.



Antara kebaikkan consume Aunise ni ialah:

- Membantu menghilangkan jerawat dan jeragat.
- Membantu menjadikan kulit sentiasa segar dan tidak kusam
- Membantu kulit kelihatan lebih muda
- Membantu menyerikan wajah dan lebih glowing
- Membantu untuk memudarkan parut di wajah



Ney suka Aunise ni senang dibawa dalam handbag sebab size botol yang kecil. Lepas tu Bila Ney makan Aunise ni, rasa dia memang macam masam-masam manis. Ye lah, rasa gabungan rasa tomato, beri dan lemon kan! Sekali kunyah menyengat! Takpe, banyak khasiatnya. Nak cantik kena lah tahan. Tapi kalau korang ada amalkan supplement lain, jangan terus lah tukar ke produk baru. Stop dua minggu ke sebulan baru try consume Aunise ni okayh? Bercampur aduk pulak nanti dalam perut.



Bagaimana cara-cara nak makan Tablet Kunyah Aunise? Korang hanya perlu makan 1 biji siang dan malam. Dan kena ingat, makan la supplement apa  pun tapi air masak WAJIB minum 3 hingga 4 Liter. Kalau korang dok makan je Aunise secara konsisten, InsyaAllah nampak beza nya selepas 2 hingga 3 minggu. Harga sebotol cuma RM69 je! 

Tablet kunyah Aunise telah disahkan selamat oleh KKM (060617/05/168-di bawah makanan).


Untuk maklumat lanjut:


Disclaimer : Setiap orang berbeza keputusannya. Ada yang cepat ada yang lambat mengikut tubuh badan masing-masing. Jika ada sebarang masalah sila merujuk kepada doktor, hentikan pengambilan dan rujuk balik kepada penjual. Jika tiada apa apa kesan boleh teruskan pengambilan

You Might Also Like

0 comments

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S