Bikini Body Goals bersama DEWITA

12:57 am


Bila tengok artis pakai bikini, fuh mengancam beb! Bestnya kalau dapat perut leper macam tu, bentuk badan idaman semua orang. Bukan nak pakai bikini tapi teringin badan slim macam untuk pakai bikini. Huuu kalau gemom gedempol takut bikini pun lesap di celahan lemak dan selulit terkumpul. Aduh!



Hah sebab tu Ney nak introduce DEWITA ni. DEWITA merupakan keluaran syarikat bumiputera iaitu Dewi Solly Health & Beauty yang bertempat di Kuala Terengganu, Terengganu. DEWITA ni minuman detoks 100% daripada ekstrak buah-buahan. Apa yang bestnya DEWITA ni? Hah produk ni dapat membantu korang mengurangkan berat badan, membantu mengempiskan perut, membantu menyingkirkan toksik dalam badan, dan juga membantu untuk melegakan sembelit dan pelancaran usus. Bukan tu je korang boleh jadi cantik jugak sebab DEWITA membantu untuk mencerahkan kulit.

DEWITA mengandungi bahan superfruit premium seperti:

1. Green Coffee
2. Garcinia Cambodgia
3. Mango Africa
4. White Kidney Bean
5. Yogurt
6. Cranberry Extract
7. Rasberry Extract
8. Lemon Extract
9. Mix Berries


Tengok bahan ada Mango Africa dan Garcinia Cambogia pun dah tahu memang untuk bantu korang kurus kan? Untuk dari segi rasa, kalau korang nak consume DEWITA ni, jangan lupa shake masa menyediakannya. Kalau dok kacau dengan sudu, pekat ya amat! Nanti takut tak boleh telan kalau tak shake dengan sebati. Rasa dia macam pahit, masam, seperti jamu sedikit hahaha! Tapi still manage to telan. Remember, beauty is pain babe!  Masih sedap rasa ekstrak buah-buahan tu. Bak kata Lili, bau dan rasa buah-buahan campur herba in a good way.

Cara-cara penganbilan DEWITA:

1. Ambil 1 sachet DEWITA dicampur dengan 150ml air sejuk atau jus buah

2. Minum sebelum tidur

Bagi kesan optimum dan lebih efektif, korang digalakkan minum air sekurang-kurangnya 8 gelas air sehari.



Tak perlu lagi diet ketat, menahan lapar san sebagainya. Harga sekotak DEWITA ni cuma RM120 (SM) dan RM130 (SS). DEWITA boleh dibeli secara online melalui whatsapp/ SMS/ Call di 014-3308448.

Untuk maklumat lanjut, boleh layari :

Instagram: @dewisollyhealthnbeauty_hq

Disclaimer : Setiap orang berbeza keputusannya. Ada yang cepat ada yang lambat mengikut tubuh badan masing-masing. Jika ada sebarang masalah sila merujuk kepada doktor, hentikan pengambilan dan rujuk balik kepada penjual. Jika tiada apa apa kesan boleh teruskan pengambilan

You Might Also Like

0 comments

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S