gathering.

9:01 pm

Oh sangat penat. Letih. Sakitt nya kepala. Photobucket Ape jadi? Semalam, pagi2 Photobucket lagi dah keluar rumah. Janji dengan afiq pukul 10 am di UKM, Bangi. Tapi eyra “ter”datang awal pulak dah. Adessss… terpaksa lah tunggu cik afiq yang memang sedia lambat itu. Then, sampai kat stesen ktm UKM, dah tataw nak buat ape lagi. Isssshhhh tu lah gatal2 keluar rumah awal pagi. Hahaha.. sambil menunggu cik afiq datang Photobucket jemput eyra, eyra pon mengira2 lah brape tren yang lalu depan mata. Aishhhh lambat plak die ni. Dah pukul 11.30 baru datang. Memang gila ah menunggu 2 jam stgh!! Then after dat, kami ke sharifah. Sharifah aini kah? Bukan! Restoran sharifah. Menom2 Photobucket and meet up rakan2 yang ade. Adoi. Lagi satu hal eyra bengang dengan cik afiq ni. Kenapa die ta bgtau kna pakai Photobucket bj putih??? Huhuhu.. terpaksa la jadi budak pelik kejap sorang2 pakai baju hitam. Afiq cakap, takpe lah. Jadi special sket. Kepala hot kamu special. Huk3…

Photobucket


Gathering at Danau Golf Club, UKM.


Then kami ke Danau Golf Club, UKM. Ade event cik afiq kata. Oh rupanya gathering budak2 community diek. ITC camp. Adesss memang ramai yang berbaju putih. Tetibe rasa nak bagi penyepak kat afiq ni. Sebab eyra je pakai baju hitam. Huk3… this is my second time join diorang gath. Best la jugak. Photobucket Ade games, karaoke....etc.

Photobucket

Jejaka2 terhangat di pasaran tgh nyanyi lagu seroja. Hahaha.

Yang tak best nya, eyra kna nyanyi. Photobucket Cik afiq memang ske membuli eyra. Mentang2 lah eyra ni first timer dalam community diorang. Huhuhu. Menci! Kna buli jek. Photobucket Tapi takpelah. Have fun lah jugak.. walaupun agak segan2 skett. Sape tak segan. Ade 100 lebeyh orang dalam hall tuh. Gilew ape? Dapat lak lagu sempurna. Slow jiwang btol lah. Tp sebab jadi wakil group eyra, so nyanyi je lah. Hentam jek.. tp ta menang jugak. Hahahahaha… maluuuu…..!!

Photobucket
Nyanyi depan ramai2 mcm ni? Maluuuu…..

then abis activity kat dalam hall tuh, lepak lagi kat sharifah. Makan2 Photobucket plak. Abbess 1 restoran penuh dgn kitorg jek. And..betapa kecikk nya dunia ni…eyra terjumpa kawan sekolah lama. Salma! Sebenarnya tak ingat nama pun… ingat muka jek. Hahahaha… eyra tak knal die, die lak knal eyra. Keciknya dunia ni..nanty kita jmpa lg ye salma…

Now, rasa nak pengsan kepenatan. Semalam pon dah pengsan. Sorry lah kat sape2 yang sms or call. Tak dilayannn… handset Photobucket dicampak ke tepi! Hahahaha… gila dah ni. And to a’are; “aku dah update blog ni! Kao bacalah puas2. Kang tanya2 plak bila nak update” hahahaha…. Chow dulu!



p/s: type YES TOMOK and send to 33399. peminat tomok dr skool ni. hahahaha.... jatuh chenta padanya bila dgr dia nyanyi lagu umbrella...

You Might Also Like

0 comments

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S