live alone and like it.

7:15 am

Di suatu petang yang bosan, melayan comment2 di myspace bersama dengan mr.vengeance. bersama internet yang sangat lembab dari CELCOM broadband ini, eyra rasa sangat penat Photobucket. Baru pulang dari mengajar anak2 murid ku sebentar td. Adehhhh…penatnye rasa. Naseb la cik anep belanja makan Photobucket td. Kenyang perut cik eyra ari ni. Trimas ya anep. *pssst… jangan lupa hantar purse aku yang tertinggal dalam kete Photobucket kao tu malam ni…*

ketika ini, eyra sangat selesa berbaring sambil terguling-guling di atas tilam pink butterfly Photobucket ini sambil membaca buku berwarna pink yg berjaya dicurik dipinjam dari salah sebuah perpustakaan berdekatan. Tajuknya; “live alone and like it” by Marjorie Hillis . The classic guide book for the single women. What the fishPhotobucket Hahaha. Mengapakah eyra tergelak? Baca intro nya sahaja buat eyra tak henti2 gelak sehinggakan kan cik mizi bertanya; “ko asal tah happy je?”. Cik mizi, “the point is that there is a technique about living alone successfully, as there is about doing anything really well. That’s why la I’m so happy now wahai cik mizi.” Photobucket

Happy? Yes. I’m so happy to having life as a single person. Nothing much to think about anymore. Adoyaiii nampaknya terlalu terpengaruh dengan buku pink ini sebenarnya. Memetik kata-kata penulis; “this is sometimes depressing, but it acts as a prompter when you feel yourself slipping”. Sangat setuju!! Whatever it is, im so happy now. Menghabiskan masa bersama rakan-rakan yang ada pun sudah cukup buat eyra bahagia. Yess, nyah kao lelaki tak guna dalam hidup aku!

Happy? Teringat pada kawan eyra; shafieda. Dah nak nikah Photobucket fee malam ni ye. Tahniah!!! Untuk encek khairul azman ahmad nizam, disini ada amaran penting buat anda; sila jaga nur shafida basori sebaik yang mungkin atau anda akan kena hukuman nya nanti!!! Apa2 pun, tahniah fee. Tak sangka fee dah nak kawin. Masih macam tak percaya je lagi ni walaupun dah terbukti dalam sms yang fee bagi. Hope kamu berdua bahagia selamanya. Photobucket

lastly, mari lah beramai2 ke KLCC jumaat, sabtu dan ahad ini. kita shopping beramai2 di Photobucket pc fair!! yeah~~ sila habiskan duit anda.... jika rasa duit tiada, sila ke taman berhampiran untuk dating atau bergambar Photobucket sahaja. terima kasih.

You Might Also Like

0 comments

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S