nabil peluk irma hasmie?

9:01 am

kali ni eyra mahu menaip dengan perasaan teruja sampaikan rasa tidak mahu berhenti-henti. Photobucket mengapakah? mungkin kerana eyra menikmati hujung minggu yang sangat seronok? hahaha. ye saya. hari jumaat, eyra tak ke mana-mana. cik lina, hantar eyra sampai wangsa maju. dan kemudian eyra terus pulang ke rumah sepupu di setapak. Photobucket

Photobucket



sabtu pagi, bangun se awal pagi Photobucket. atas sebab mendapat sms terkejut dari cik afiq. ade event lagi todayy. tema; pink biru? what the fish! cik afiq, saya tidak bawa baju Photobucket pink atau biru. mengapakah saat-saat terakhir baru beritahu? mengapa tidak tahun depan je beritahu? atas usaha eyra bersama makcik dalam misi menyelongkar baju lama di almari baru, kami ketemu sama 3 baju yang sesuai. setelah menukar-nukar baju sambil mengedik di depan cermin, akhirnya baju berlengan panjang bewarna pink dan berjenama jeep menjadi pilihan hati Photobucket. kemudian siap-siap + bermekap + mengedik depan cermin Photobucket, masa untuk menunggu cik afiq pula. konpem lambat! hasil kebosanan menunggu, maka terhasil lah gambar Photobucket di atas.

Photobucket



ha, kan dah cakap... janji pukul 10... tapi kul 11 lebeyh baru tiba di perkarangan rumah. adoyaii kamu cik afiq. sengaja bukan? kami ke danau golf club, UKM bangi secepat yang mungkin selepas itu sebab terlambat sudah. hahaha. apakah yang ada di sana? amazing april 2009 pre-camp. yeah! sangat enjoy Photobucket. best gilew sampai tak sedar sudah pukul 11 malam rupanya. cik afiq, saya mahu pulang! but lepas abis camp, kami melepak di restoran sharifah Photobucket pulak. adoyaiii... pukul 1 pagi baru sampai setapak. hihihihi...

Photobucket



then esok pagi nya, bangun awal pagi Photobucket jugak. mengapakah? apa lagi? ke Photobucket pc fair lah di KLCC. hahaha. satu peristiwa yang sangat menarik hati eyra dan sepupu-sepupu eyra bila ade seorang minah salleh ni dengan selamba tanggal kasut Photobucket then berjalan berkaki ayam sambil pegang kasutnya. ala-ala jalan tepi pantai. hahaha. salute gilew! selamba nak mampos ah minah tuh. buat apakah di pc fair? utuk melihat model yang cantik kah? hahaha. eyra tiada duit untuk beli apa-apa. hanya menemani cik fairus membeli printer canon barunya dan eyra pula mahu membeli barang-barang yang dipesan oleh lecturer eyra. hahaha. kesimpulannya, harga di pc fair sangat lah mahal kali ni. kenapa ntah. baik pergi low yat. ciskek betol.

Photobucket



then, pulang ke rumah dalam keadaan hujan yang lebat. adoyaii. tiba sahaja di rumah trus menonton anugerah bintang popular berita harian di tv3. hahaha. sangat lah puas hati pakcik nabil itu menang artis paling popular. tahniah pakcik nabil.




sudah lah pakcik nabil memelok cik irma hasmie secara spontan terang-terangan. jeles betol lah. hah, rantai rafflesia itu boleh beri kepada saya dan bukan untuk cik irma hasmie okayh?? ciskek. perasan betol. hahaha. aduh! sekarang sudah penat berjalan. mahu tidur. noktah. selamat tinggal semua. jumpa lagi. Photobucket

You Might Also Like

2 comments

  1. haha..
    xpela harap mrka bhgia..
    jgn je irma vs nabil dah..
    hee..

    ni''..suka tgk kamu pkai spectless..
    nmpak ayu vs cute..apakah?..
    hehehee

    ReplyDelete
  2. haha. kenapakah ramai ckp saya ini cute berkaca mata? di myspace juga ada yg komen sebegitu. tidak faham betul lah. :P

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S