shawl contest

11:28 pm



this is sticky mode.

please scroll down for new entry.
thank you.


SHAWL CONTEST




yeah~ contest lagi. kali ni shawl contest. aishhh mcm tau2 je aku gila shawl satu ketika dulu. sekarang pun masih gila. ahahha. shawl contest kali ni dari http://shoppaholicshawl.blogspot.com/...

apakah hadiah nya? Hadiah-hadiah untuk pemenang:

- hadiah disediakan untuk first, second and third place and 2 hadiah untuk saguhati

-1= sehelai kain pasang dan akn mendapat sehelai shawl ribbon

-2= sehelai kain pasang dah sehelai shawl corak

-3= 3 helai shawl corak

saguhati:

- 2 helai shawl corak

best kan? so ni gambar aku pakai shawl. fuhhh jampi cepat bagi aku menang. hehehe.


Photobucket



Photobucket



You Might Also Like

19 comments

  1. nak pakai gak la..
    hehehe..
    leh aku join Yuna..

    ReplyDelete
  2. erk? ko nak join? aku tatau ah ape jadi nanti. hahahaha

    ReplyDelete
  3. tahniah juga untuk ko sebab menang juga kan

    ReplyDelete
  4. jahhahaha tapi kao menang dua. kihkih

    ReplyDelete
  5. ok
    boleh menang la ni
    padi tu stylo

    erkk
    padi ke?

    ReplyDelete
  6. Hi... cik neyra.. :-)

    TQ melawat blog AJ.. aah, tak sabar haih.. nak tahu result dari denaihati.. :-)

    AJ dah tau serba sedikit siapa pemenangnya dan yang pasti AJ tak memang... huhuhu sekadar nak tau coz pilihan yang tepat hanya ditentukan oleh denaihati. :-)

    ReplyDelete
  7. yerp, itu padi. di jitra, kedah.

    ReplyDelete
  8. i tak reti la pkai bende alah tu.. tlg ajar i.. *gedik* kahkahkah..

    ReplyDelete
  9. ayunya dia..sudikah awk trima lamaran sy? hantaran rm400 je..haha sgggupkah?

    ReplyDelete
  10. apa beza shawl dan tudung ek??

    ReplyDelete
  11. wah2..i pon giler shawl ni..banyak2 lam lemari..hak3..abang2 gediks kt atas pon nk pakai shawl ker?..hahahha

    ReplyDelete
  12. ahaha.
    suke nau join contest sis ni..
    nnt lau ade contest bes2 mention eh??
    d:

    ReplyDelete
  13. dalingg~~~ i dah dapat gift u~~ tenkiu2222~~~~ hehehehe..

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S