HAPPY BIRTHDAY NAZIB

11:00 am

Photobucket


HAPPY BIRTHDAY ABDUL NAZIB!

gilak promote kao lebih kat sini.
takpe, aku tahu kao always jadi silent reader blog ni.
sampai kao siap hafal kan setiap entry baru aku post.
gila updated betol silent reader aku sorang ni.
aku juga tahu kao peminat aku di alam maya.

ahhh mapek!
dah tua kao nazib.
22 tahun beb! nasib aku 21 tahun lagi.
muda remaja lagi aku rupanya. sila jangan dengki.
kao dah tua ni, sila lah cari awek sorang dua.
aku tahu kao terer mengorat.
jangan sia-siakan bakat anda.
cuba jadi macam si ahmad faiz tu.
pandai dah dia mengorat minah2 saleh UK skrg ni.
sila contohi beliau.

dah dapat call free berlambak2 tuh, jangan lupa daku.
aku nak call takde kredit.
apatah lagi nak buat super saver untuk call kao.
eh kao ingat gambar atas ni?
zaman kegemukan kita sambil melepak di megamall.
aku yakin dzul benci aku sebab aku crop gambar dia.
hanya sebab dia kurang hensem dari kao.

nazib,
aku sayang kao.
dah 5 tahun kita kawan.
kao kawan aku sampai bila-bila.
cewahhh terharu tak?




You Might Also Like

6 comments

  1. hepi besday wahai pencinta wanita abdul nazib~~~~~hahahahahaha

    ReplyDelete
  2. sahabat selamanya..kamu berdua

    ReplyDelete
  3. sowang lagi silent reader yg maleh nak update blog.. ;P

    ReplyDelete
  4. kat aku, ko xsyg gak ke? hukhuk xpala, biarlah aku bawa diri aku jauh2

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S