aku benci april

8:41 am




april datang lagi.
bukan sebab april fool.

tapi...

aku benci april.
aku benci lagu "bila april" si fazley nyanyi tu.

kalau lah benda ni takkan terjadi dulu,
sampai sekarang aku tak terseksa macam ni.

25.04.2006 in memory.



memang lawak april fool pepagi buta. accident kecil berlaku dan pendarahan gigi dan bibir sangat teruk. bibir ku luka dan pecah secara hebatnya and sekarang ini bengkak tak hengat punya. terima kasih kerana mengurniakan aku bibir seperti angelina jolie untuk permulaan April.

aku benci April.



You Might Also Like

9 comments

  1. jangn la benci april.
    bday aku kot april T_T

    ReplyDelete
  2. owh..april is my birthday..don't hate it..uhuhuhu

    ReplyDelete
  3. ddy x suke 1 april je. april fool. gile

    ReplyDelete
  4. kesian u... minta mana2 putera kiss u kasi baik sikit... wakaka

    ReplyDelete
  5. aku plak suka april lavigne..haha

    ReplyDelete
  6. tak pernahnya aku nak layan april fool segala ni.. huh

    Adry @ http://www.adrysabry.com

    ReplyDelete
  7. huhu.
    kesian..
    awal2 bulan dah accident.
    pity u.
    T_T

    ReplyDelete
  8. benci kadang2 boleh buat jadi sayang tau :)

    ReplyDelete
  9. Hahahahahak ,
    eleh2..
    takpe . mane taw pasni betambah cantik .
    hahaha..kompem kau syg april balik . hahaha .

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S