blogger paling sempoi berak di tengah jalan

8:35 am

Photobucket

Salam blogger 1 Malaysia! Sah gila. Skema nak mampos. Ni aku nak citer benda lain tapi nak citer benda penting dulu. Dimaklumkan, aku breakfast McD secara percuma sepanjang minggu sehingga kan kupon di atas ini telah berjaya dihabiskan. Hahahaha. sengaja nak sakitkan hati zack zukhairi lagi.

Ni nak mula entry panjang gila,
tapi apa kata tengok gambar tenang perasaan dulu..

Photobucket


Okayh dah ready?


Tadi keluar bersama blogger hudaluna dengan seliparlaila !! blogger paling sempoi dan gila adalah kami! baru jumpa mcm dah 20 tahun kenal. okayh, mentipu. 20 tahun lepas baru je umur 2 tahun. ayat hiperbola di situ. amboi amboi amboi. hahahaha. awal-awal lagi huda buat magik kat parking lot td. aishhh macam-macam!! nasib tak jadi tragedi Megamall runtuh ke apa.


Photobucket

perkara kedua kegilaan yang melanda adalah, kami Q nak beli tiket Alice In Wonderland 3D dekat Golden Screen Cinema, East Coast Mall. dah ah lewat, pastu tiket selling fast, and sumpah mcm orang gila masa tuh. tengok2 seat left ada 1. punah harapan. then tgk2 uncollected reservation ada 14 seat. harapan ada!

dengan sedaya upaya kami beratur semula buat kali kedua. kali ni mmg gila. asek tengok jam mcm org gila. kira-kira 8 orang kami benarkan potong Q kami. memang berhati mulia 3 dewi pawagam ini. dah tu siap berebut pulak dengan apek cina mana ntah pasal nak beli tiket uncollected reserve tuh. perghh mencabar. last2 dapat gak 3 tiket! and 3 tiket lagi tambahan untuk uncle kat situ mintak tolong beli. memang berhati mulia!

Photobucket

lepas beli roti, seludup masuk dalam panggung, lepak2 amek gambar dalam wayang, huda mengalami masalah ejakulasi ketika memakai spec 3D itu. eh bukan! masalah tudung macam bibik indon jika terkelepet gara-gara memakai spec 3D yang besar! katanya, dia tak memiliki telinga capang mcm siggplus untuk sesuaikan diri pakai spec besar mcm tuh. hahahaha alasan ah kao! apa-apa pun movee tadi memang best gilak!

Photobucket

then, keluar panggung, masing-masing macam kebuluran mengalahkan anak-anak afrika mana, sibuk cari bapak ayam mintak makanan. terus menuju ke restoran The Chicken Rice Shop. masing-masing tengok order menu sampai rambang mata. eh aku order apa?

Photobucket

1 set BBQ Honey Chicken Noodle, Tai Pee, Dessert and Pepsi!! sumpah kenyang nak mampos sampai buncit perut masing-masing. paling ketara kelihatan seperti mengandung 2 bulan adalah huda! siap nak kentut merata-rata memang tak tahu malu! BUSUK weyh satu ECM. lepas rasa mcm huda dah lepaskan satu bom busuk terhebat kat dalam ECM, kami menuju ke Bejaya Megamall! shopping sikit, dan adegan kejar-mengejar di Megamall, kami pon terus bergerak ke kereta.

niat di hati, nak jenguk orang sakit sampai sesat jalan cari rumah yang nak dilawati. tapi apakan daya, tak jadi. hahaha hentam makan donut sorang-sorang kat rumah tadi.

okayh aku dah mengantuk.

sambung lagi...

after that huda and laila lepak rumah aku sampai 10 pm. makan mee goreng sampai 3 pinggan, pastu huda jadi bibik indon lagi sekali. kena dera basuh pinggan kat dapur. pergh tak tahan mengantuk dah... tengok lah gambar ayah aku snap!

Photobucket

Photobucket

thanks babe sebab menceriakan hidup aku seharian. tak pernah aku keluar balik lewat malam mcm tuh. wakakaka. and huda, thanks sbb ko bagi aku paper clip besar tuh. takmo guna sebab aku nak simpan dalam frame. abadikan kenangan sekali ngan tiket wayang td. mmg mentipu je. buat laila, happy birthday sygg!

You Might Also Like

6 comments

  1. jahat la ang pos gambar BBQ Honey Chicken Noodle tu! lapaq ni! grrr

    ReplyDelete
  2. cis kau

    kutuk aku..


    oii mn ade aku kentot..

    huhuhu

    ReplyDelete
  3. kita yg berhati mulia
    yeayyy

    ReplyDelete
  4. hoyeahh thanks
    i loikeee
    aku pun tak sangka leh lepak camtu kat umah kwn baru kenal
    haha kita mmg vouge okeh!

    ReplyDelete
  5. zack, hang tu lapaq ja!

    laila and huda; love u both

    eny; hahahhaa masa kita kuar sama pon gedik jek kan hahha

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S