first day at UTP.

9:23 am



semalam, pergi campus tour dengan budak-budak SRN.
jumpa biawak.
jumpa daun pandan.
jumpa pokok keladi.
okayh, semua itu dah cukup untuk lawatan.
hahahaha.


first day class start, aku dah messy gila.
penat kot. sumpah penat.
timetable kucar-kacir.
tapi sempat pegi lunch before ke kelas.
with dominik and roland.
kat paprika cafe.



aku tak tahu nape dia ni makan lambat sangat.
menghayati kot rasa nasi?
aku pun tak makan nasi.
hahaha.


yang ni suka betul pegang camera.
nak senyum punya susah.
tapi kalau candid senyum pulak.
baiklah, sekian entri merapu.
bosan baru lepas study discrete maths sebenarnya.
selamat malam.

You Might Also Like

7 comments

  1. hang rasa kalo berdiri ngn depa sama tinggi ke? i dont think so!

    ReplyDelete
  2. hang rasa kalo berdiri ngn depa sama tinggi ke? i dont think so!

    ReplyDelete
  3. selamat study discrete maths!
    hahah bg dpt A


    kim salam kt mamat saleh tu
    hahahahahha

    ReplyDelete
  4. kena masuk dalam hutan tu lagi la banyak benda leh jumpa.. :P

    ReplyDelete
  5. to my stalker, ANIS.

    shut your mouth! and get your ass off from my blog! dominik and roland both are my close friends in here. if you feel so jelous , please. all of them are just my friend and nothing more than you think. im not too excited meet them but they are my group members and of course im closed with them. so please. FUCK OFF!

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S