PENUTUPAN. selamat tinggal semua.

11:10 am

PENUTUPAN. Selamat Tinggal Semua.

bajet macam ada je yang kisah kalau aku tutup belog kan? ahhh mana mungkin. tengah buffered nuffnang aku ni tak mungkin aku tutup belog. tapi, mulai esok aku tak online. berukband tiada. diculik oleh si dia. bertapa di kampar, perak selama dua hari. dan sabtu pula aku mula kehidupan baru di UTP. oh! tidak. dah nak masuk sekolah dah?

lepas tu sure orientasi/MAS kan? perghhh macam tak sanggup aku. teringat kenangan orientasi 4 tahun lepas kat Kolej Profesional Mara Beranang. memang rasa "sayang" sangat kat semua OC aku semua masa tu. dalam hati membara je masa tu. tapi sekarang tidak lagi. rapat gila dengan mereka semua. rasa-rasanya macam mana lah MAS kat UTP nanti?

aku tengok structure subject apa yang aku akan belajar pun rasa nak jatuh katil dah. perghh nama-nama subjek dia! doa-doa lah aku berjaya survive kat sana. penuh liku kehidupan. nak online pun macam takde masa la nanti.ayat poyo. mana aku boleh hidup tanpa alam maya. nanti aku akan rindu nak tengok semua pentas lakonan.

entah lah manusia. penuh dengan lakonan yang dipentaskan di pentas mereka sendiri. tahniah kepada mereka. sendiri memfitnah aku menipu padahal diri sendiri juga begitu. aku percaya pada hukum karma. kau akan dapat semula apa yang kau lakukan. teringin sangat aku nak tengok hasilnya nanti. suatu hari nanti, aku akan gelakkan kau sampai kau jatuh malu. eh emo pula. hmmm, sini sana penuh dengan ragam manusia. pelbagai berbilang jenis. kadang-kala rasa terhibur juga, walaupun sifat yang menjengkelkan itu adalah lebih banyak dari biasa.

sempena nak kembali ke sekolah ini, ampun maaf dipinta andai aku sering melukakan hati kalian. memang sengaja nak mintak maaf walaupun puasa belum habis ganti. eh nak ramadhan da?

aku sebenarnya dah mengantuk. saja bagi korang lebih mengantuk baca entri ni. banyak nak coretkan disini. tapi tiba-tiba rasa tak perlu kot? kang ramai terasa. terlalu banyak dah aku berkorban menjaga hati orang lain. hati aku? tiada siapa kisah. sekali lagi emo. abaikan.

buat si DIA. sayang kamu ketat-ketat. harap maaf lah kalau lepas ini diri ini semakin sibuk. eh siapa DIA? sesiapa sahaja. anda juga boleh. mungkin? segalanya mungkin. selamat malam semua! jumpa lagi minggu depan?

salam,
neyra shazeyra

You Might Also Like

18 comments

  1. biaselah,adat hidup,mmg kena sokmo,hah tudia sokmo.......hahah

    dari dulu tak au sgt ape tu buffered nuffnanglayan je.......ehehehe

    ReplyDelete
  2. masuk UTPianz?
    jumpa di sana ya

    ReplyDelete
  3. slm mlm dan slmt tido....huhuhuhu

    ReplyDelete
  4. slm mlm dan slmt tido....huhuhuhu

    ReplyDelete
  5. slm mlm dan slmt tido....huhuhuhu

    ReplyDelete
  6. slm mlm dan slmt tido....huhuhuhu

    ReplyDelete
  7. slm mlm dan slmt tido....huhuhuhu

    ReplyDelete
  8. kasut sekolah dh cuci ke.. uppss..

    ReplyDelete
  9. kasut sekolah dh cuci ke.. uppss..

    ReplyDelete
  10. aku rase, kite mmg cucu palsu a samad saidk kot.cara tulis sama cam aku nyer dalam blog personal.wakakaka!!

    pentas lakonan ni biasa. kau pelakon, aku pelakon, si DIA pelakon. semueneyr tengah berlakon. cume, watak aja berbeza n skrip dah Tuhan beri sejak azali lagi. sile tabah masa minggu orientasi nanti.muahaha

    ReplyDelete
  11. baru nak berjalan kat cni dah tutup plak ...hahah

    ReplyDelete
  12. Wahahah..jgn lupe nnt cari jejak I kt UTP nun..wakakaka :P

    ReplyDelete
  13. masuk sekolah eh.. mesti ramai aweks kat sana kan? nanti tolong sampaikan salam sayang saya kat mereka eh? :P

    ReplyDelete
  14. owh neyra belaja kat KPM Beranang...yaty dulu belaja kat KPM Melaka..now da tuka pada KPM Bandar Melaka,another one KPM Ayer Molek...

    Good luck survive kat sana..nak further gak study,tp tak ada rezki lagi..huhu

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S