Prediction Germany vs Spain by Paul is FAKE!

10:42 pm


semua kecoh bagitau Paul The Octopus dah buat ramalan untuk semi-final Germany vs Spain.

korang tak tahu ke semua ni FAKE?

jangan lah percaya pada gambar.

tunggu TV3 siarkan video macam hari tu baru percaya ok?

sekarang ni kan zaman teknologi.

tak percaya? click HERE!

isi penting:
He will make his prediction tomorrow eight hours before the game!

walaupun Paul ni hebat gila prediction semua betul je.

aku tetap percaya Germany akan menang lawan Spain.

go go Germany!!

***************************************


agak-agak kalau Paul predict mcm ni ada yg percaya tak?

picture: thanks to Zelo


*****************************************

latest news: it's not FAKE now

You Might Also Like

7 comments

  1. paul ni boleh ramal pasangan hidup tak? nak jumpa paul lah! ;p

    ReplyDelete
  2. tak nak komen T___T.. smpai hati ko reject.. hahaha

    ReplyDelete
  3. takpe... sama2 kita tunggu time game tu nanti....

    ReplyDelete
  4. gile..psl bola ,mnda cmnih pon blh terjadi..ape nk jadi daaa...hahaa

    ReplyDelete
  5. tak fake la..usha sini tgk...boooooo

    http://news.sky.com/skynews/Home/video/Paul-The-Psychic-Octopus-Has-His-Final-Say-Predicting-Spain-Will-Defeat-Germany-In-World-Cup-Semi/Video/201007115660221?lpos=video_Article_Body_Copy_Region_0&lid=VIDEO_15660221_Paul_The_Psychic_Octopus_Has_His_Final_Say,_Predicting_Spain_Will_Defeat_Germany_In_World_Cup_Semi

    ReplyDelete
  6. Hahaha.. siap bendera malaysia lagi tu...

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S