Launching @LejenPress Bayang dan Sperma Cinta 2.0: Sengih Kerang

9:58 am


Salam Lejen semua! eh mukadimah entri dah promote muka kawan sendiri, Ainy. comel tak? hikikhik. Hari Sabtu lepas, hajat hati nak pergi launching buku lejen press. tapi sebab Ainy ajak jumpa selepas tiga tahun tak ketemu, maka gigihkan diri keluar lunch dengan dia. makin comel chubby dia ni. rasa nak gomol-gomol je. eh?


 
 

banyak pulak muka posing setempat kan? lepas makan, aktiviti berjemaah ialah bergambar. cik Ainy yang single mingle ni memang suka amek gambar banyak-banyak. ok ler tu sebab macam takde je gambar kami sebelum ni? haha. dah tak jumpa bertahun baru nak amek gambar. lepas dating bersama cik Ainy, saya terus memecut laju menaiki limosin panjang (baca: LRT) ke Pasar Seni untuk pelancaran buku-buku baru lejen press. kalau tak LingLung tu duk tweet memanjang, dan Nami pulak asyik tanya datang ke tidak, takdenya saya gigih usung Awek Chuck Taylor dan Sperma Cinta ke Annexe Gallery petang tu.

 

saya sampai je bersama sepupu, terus beli dua tiga bijik buku. bukan apa, takut terlupa kononnya. lepas tu baru sedar, eh launching buku dah start! tengok-tengok habis dah launching buku Bayang. tetibe dah masuk slot launching buku Sperma Cinta 2.0: Sengih Kerang. masa sesi soal jawab, soalan pertama lagi dah saya jawab betul dan dapat buku free dari LingLung. untunglaaahhh~

 

Masa nak amek autograp sambil bergambar bersama penulis yang hot, AisaLingLung dan Nami Cob Nobbler, penat jugak kena beratur, orang hot la katakan ye dak? terharu Nami kenal saya siap puji-puji. auww malu. tapi awek Nami, Erica Michael sumpah comel sehingga terkesima sebentar. by the way, thanks to Lejen Press, sebab saya beli 9 buah buku, saya dapat dua car sticker free! eh dua je ke? ok lah dari takde. bersyukur sangat. cop, apesal saya rasa gambar dengan LingLung kat atas ni macam upacara penyerahan cheque? kemain sengih kerang si LingLung ni tau~ 


walaupun saya beli novel Bayang, Sperma Cinta 2.0: Sengih Kerang dan Kopi hari tu, tapi dalam entri ni saya nak promote kitab kuning diraja ni. Angus, Himself by A.B Hashim. mohon saya menaip english sebab buku ni in english. Only RM20 each! ohsemmm~ grab it or you will regret later.

"Be a man. That's the best you can do. ' Coz the hero spots are taken."

“The man, he talks in handsomely manners. But, he does not talk a lot. When he talks, his charm fills the room it wets your knickers. That’s how handsome he is. He’s a sweet talker. He mesmerized you. Ladies, do not try to understand him for he has a daft defense mechanism. Commitment is the last word in his vocabulary. Women, do remember, guys please take notes, you do not try to understand him. The last one who tries to unlock him ended up in a madhouse. He thinks in maths, he lives his life on meths. Pleasure in life, he got it from his ‘trip’ sitting alone in the dark smoky living room of his. He does not understand life like other mortals. Mere mortals throw the word complicated at him; they think madhouse is his place to be. And in this madhouse, he’d finally be.”

Semua buku lejen ni mostly harga RM20 je. takkan tak mampu kot? beli topup mampu pulak ye dak? pakai BB1M pun boleh tau kat lejen. kalau korang pakai baju lejen macam LingLung pakai tu, seumur hidup katanya dapat diskaun 10% masa beli buku lejen. tak lejen lah korang kalau tak beli buku lejen! =p

You Might Also Like

2 comments

  1. kemaen aisa linglung.. bebetei sengih :P

    ReplyDelete
  2. kak,nape tajuk buku nie sprema cinta.buku tue kisah pasal ape ye ?...

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S