End of Internship. Farewell Party, PCG

2:32 am

entry lambat update sebab saya di UTP gigih menyiapkan segala report yang diperlukan. yeah, dah tamat internship tujuh bulan pada 20 April 2012 yang lepas. Alhamdulillah, dan terima kasih semua staff Olefins & Derivatives Department, PETRONAS Chemicals Group yang happening! saya sayang semua ketat-ketat.


banyak kan makanan? gemuk saya sepanjang minggu terakhir di PCG.




semua staff yang kesengalan macam saya


muka over eksaited dapat hadiah dari En. Shamsairi.


"ni pakcik nak pesan...ehh abang nak pesan...ehhh..."


my Host Company Supervisor, En. Raja Rusman. pipi ikan buntal please!


comel kan MC Foo senyum? hiks. bos paling comel! dia suka makan eskem!


my Mak and Kakak at office. miss you both!


Su Mei, kakak gojes!


Kak Norlida, teman BBM, Whatsapp, dan Twitter. kaki gossip bersama.


Kak Fifi, hot mama kat office. eh?


mulut itik please!

 

my Doralin, Diane yang comel.


Kelly, saya nak cakap satu je, I LIKE YOUR HAIR! macam model shampoo. hee~


O & D Girls. yeay, bebeh!

 

acara pembukaan hadiah kononnya. yeay!



 saya, Nor Azri Syahirah, pelajar UTP yang menjalani internship programme selama tujuh bulan di Olefins & Derivatives Department, PETRONAS Chemicals Group ingin mohon ampun maaf kalau ada salah dan silap pada semua orang. terima kasih sebab sanggup terima budak perempuan paling sengal dan bercakap tak henti-henti macam popcorn ni. terima kasih jugak sebab saya dah makin suka chemicals sekarang ni walaupun saya budak ICT. nasib tak balik UTP, tukar kos terus. saya sayang semua orang dalam department tu macam kakak, abang, ayah, mak sendiri. mohon ambil saya bekerja lepas saya grad nanti. eh? rindu korang semua! mmmmmuuuaaaahhh~

You Might Also Like

0 comments

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S