Product Stewardship Workshop PCG

8:47 am


dah minggu akhir internship ni cambest pulak macam-macam aktiviti. pagi tadi, ada event company. Product Stewardship Workshop PCG kat level 40 dan level 41. jemput semua customer datang. saya jaga bahagian makanan. haruslah perempuan gemuk ni kan suka makan. hehehe~







takde apa sangat menarik sebab saya bukan masuk pun hall dengar talk ke sharing session ke apa. jaga makanan kan maka haruslah saya makan setiap masa. satu benda yang penting, semua makanan sedap!





tapi, yang lagi best lepas habis event, GM saya belanja beberapa orang makan kat Ben's KLCC. tapi dia takde pulak sebab ada business lunch. kami tolong habiskan duet dia je la. tetibe macama da mini farewell party pulak kan? heee~ thanks boss yang baik hati lagi menawan comel sebab belanja makan. esok ada farewell lagi kan? eh?

You Might Also Like

1 comments

  1. untunglah kak ada juga yang belanja..selagi boleh makan kita makan..=)

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S