#TwtupIpoh di PORT Ipoh, 28 April 2012

6:32 pm


#TwtupIpoh adalah tweetup yang terbesar akan diadakan di Ipoh. ye, kali ni kita terjah Ipoh. warga twitterjaya yang terlepas join #TwtupJohor hari tu , boleh lah join #TwupIpoh pulak! Detail #TwtupIpoh adalah seperti yang tertera di bawah:


Tarikh:  28 April 2012,
Masa: 10am - 10pm
Lokasi: P.O.R.T Ipoh, No. 9 dan 11 Jalan Sultan Azlan Shah (Tiger Lane), Ipoh Perak.
Koordinat: +4° 34′ 50.73″, +101° 6′ 26.31″ (4.580759, 101.107309)
Laman Twitter Rasmi: @TwtupIpoh
Laman Facebook Rasmi: TwtupIpoh
Hashtag Twitter Rasmi: #TwtupIpoh
Laman RVSP: RVSP TwtupIpoh


Pelbagai acara akan diadakan untuk memeriahkan #TwtupIpoh dan para pengguna Twitter yang tegar juga berpeluang bertemu dengan pengguna-pengguna Twitter yang lain dari Twitterjaya, bertemu dengan selebriti, persembahan sukan ekstrim, booth-booth dan ekspo kerjaya. Jum sama-sama kita memeriahkan #TwtupIpoh kali ni! mungkin, akan jadi acara tahunan? siapa tahu kan? (:

You Might Also Like

5 comments

  1. ala..jauh pula dari tempat reena..mencik..mencik..mencik..

    ReplyDelete
  2. ala..jauh pula dari tempat reena..mencik..mencik..mencik..

    ReplyDelete
  3. aku dah tau dah kat mana tempat ni..ahahhaa

    ReplyDelete
  4. aku x tau tempat ni, so tak leh pegi la. lalalala :P

    Pay with a tweet

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S