Majlis Sepetang Bersama Blogger Denaihati Network #JumpaDenaihati

8:52 am



Majlis Sepetang Bersama Blogger Denaihati Network #JumpaDenaihati telah diadakan pada Ahad, 15 April 2012, di Hotel Singgahsana, Petaling Jaya. sebenarnya malas sangat nak taip panjang-panjang. walaupun penat semalam, tapi saya happy dapat jumpa blogger-blogger senior semua! segan pun ada sebenarnya. tabik spring lah! Jum lihat gambar? sila abaikan saya yang gemuk itu. 




Ramainya orang! 



Kak Yan Mie paling cool dan ohsem! kami jumpa je, berlari-lari pelok cium habis lah. ni kali kedua jumpa Kak Yan. peace!



Jejaka Moscow dan Jejaka Korea diapit oleh Gadis Melayu. eh?



jumpa kawan baik dulu kala. sekarang baik lagi tak, Ariffshah? haha. 



#TeamHijau ikut tema majlis. kahkahkah. apesal Qiela makin slim? =.=



tangan kecik, lengan besar. abnormal kegemukan.



pasangan duet serasi bersama. Syuhada dan Pisyek



eh, tetibe kena panggil naik atas stage. hadiah apa ni?


hasil jualan lembu dan kambing. moooooo mooooo mbbeeekkk mbbeekk...
nak macam ni? Klik Sini



Bro Ilham: dah habis ke praktikal?
Eyra: belum lagi, 5 hari lagi 

*sambil kontrol senyum*



ok, baru betul-betul ready diambil gambar dengan big boss.



this is Kak Emila Yusof. dia sangat mesra alam! pandai melukis jua.



Thank You P1 for this~



Thank You Denaihati for this. 





You Might Also Like

9 comments

  1. Amboi bukan main bling-bling lagi. Minta maaf ketika ambil gambar Ieyra dengan Yanmie kurang memuaskan.

    ReplyDelete
  2. mana ada kurus la. dah naik dah tu beratt T_T

    ReplyDelete
  3. senyum kak jangan tak senyum..hehehe..=)

    ReplyDelete
  4. Oooo.. Inila cik ieyra rupanya.

    ReplyDelete
  5. Pejay; mmg kurusssssssssssss

    akubiomed, apa yg bling2? haha

    qiela, sangat slim dr dlu ok!

    abang ensem, yeeeee :P org tu tak kenal ittew

    ReplyDelete
  6. ohhh..rupanya kami sekeluarga duduk bersama dengan blogger juga ;)

    ReplyDelete
  7. Laa,awak ieyra rupanya...tak sempat nak tegur bila mood dah lain bila dpt berita sedih dari kampung tgh2 majlis ni...

    apapun, enjoy blogging ya....

    ReplyDelete
  8. wow, bestnye buleh join event nih. :P

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S