Accident Berantai Di Universiti Teknologi PETRONAS

3:02 am







tengah hari 27 Jun 2012, UTP digemparkan dengan kedatangan makhluk asing dari angkasa lepas. eh salah! ada accident berantai di Village 5, UTP tadi. serius macam accident kat highway dah aku tengok tadi. lepas accident tu terus turun hujan lebat menangisi kejadian. sebanyak enam kereta terlibat. nak tahu cerita lanjut, dan lebih banyak gambar, mohon pergi jenguk dalam Blog IMBA. kekeke~

credit gambar: Abam Imba dan Zahin

You Might Also Like

2 comments

  1. mak ai..ape kes banyak beno..dah gelap sangat ke UTP tu sampai tak nampak?haha..pasni kena ada trafik light banyak le dalam tu..hahahaa

    ReplyDelete
  2. Dah serupa CNN dah .. punya laporan.. jap nak pi klik link jap

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S