Majlis Perkahwinan Fairiz dan Husna

3:05 am


Majlis Perkahwinan Fairiz dan Husna telah selamat diadakan di Johor pada 27 Mei 2012, dan di Ipoh pada 2 Jun 2012. tapi saya pergi yang kat Ipoh je la kan. mampu pulak nak beli tiket bas pergi Johor. kekekeke~ actually masa dapat kad jemputan perkahwinan diorang yang IMBA sangat ni memang over teruja nak pergi majlis diorang. nak tengok kad kahwin diorang? klik sini.  

oh, buku merah jangan lupa bawa
moga-moga belum tamat tempoh
kali ini kita pergi lebih lama
pergi lebih jauh, ayuh!


masa mula-mula datang lagi saya dah cepat-cepat sign autograph kat sini. dah lah berpeluh-peluh sesat cari jalan. tapi sebelum balik tu pun sign lagi sekali. gila kuasa betei siap conteng kat gambar tu. lantak ler~ kekekeke....


oleh sebab saya dan partner saya sempat sampai sebelum pengantin sampai maka sempat juga lah kami melihat mereka ni bersanding. comey betei kaler pink. sah-sah lah memang tema si Reez ni kan. blog pun kaler pink. suka bebenor deme ni kaler pink. 


lepas tu saya mengaco pulok deme ni lepas makan kan. tak sabar sangat jumpa Usna ni. weee~ kakak sayang comey. ye, ini baru first time jumpa. masa terjah mereka di meja makan beradap ni Reez dah keluarkan arahan: "hah salam kakak kau ni" zzz...


ini Ain. dia dalam percubaan mengorat pengapit pengantin lelaki semalam.


Ros Anisza.dah macam kembar je kita ni? lebih kurang je kaler tudung tu. hewhewhew~


Ros and Niaa. gambar budak Niaa ni sesaje penuh dalam kamera saya semalam. 


Qusya kata dia dah turun berat badan. kurus dah katanya. 
*menyorok belakang Qusya*


nampak tak dua orang budak perempuan gedik di hujung?



nasib ler pelamin ni muat untuk tiga orang ni.


saya sayang awak ye kakak!


muka takde cahaya keimanan langsung gambar ni. kahkahkah!


ini partner saya ke wedding semalam. merangkap driver peribadi dan bodyguard. hiks.



maka, saya ingin mengucapkan SELAMAT PENGANTIN BARU untuk Reez dan Usna. mohon buat anak cepat-cepat supaya hadiah semalam saya kasi tu boleh digunapakai secepat mungkin. eh? apakah? dan saya sangat happy dapat jumpa semorang semalam walaupun kaler baju kurung saya sama macam kaler alas meja makan pengantin. saya pasrah. sampai juga saya ke majlis kalian sebab sebelum tu macam-macam dugaan juga nak ke sana. hampir-hampir naik bas, sebab tu muka takde mekap langsung kepenatan. haha~



balik dari kenduri kahwin, terus terjah Big Apple Donut dan ChaTime! 
ngehngehngeh. saya happy semalam! (:





You Might Also Like

3 comments

  1. serius diorg memang cantik!! suwitt je.

    * kau pun dah kurus gak lerr :)

    ReplyDelete
  2. menangis terharu ruzz kata aku kurus kah2

    ReplyDelete
  3. Kegigihan eyra ke majlis reez.. Hihi.
    Eyra bile lagi? Nak jugak ke pahang plak.. Hehehe

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S