Kucing Obesiti

8:22 pm


meow..meow..

kucing gemuk obesiti ni macam dah banyak pulak kat dalam dunia ni so, takde lah pelik sangat dah sekarang. ni mesti semua kucing ni makan kepsi tak pun mekdi ye dak? ish ish ish gemuk tahu tak semua tu? 

kucing gemuk yang terbaru di detect ialah Rupert yang bersaiz tiga kali ganda dari saiz kucing biasa. setakat ni Rupert dah seberat 9kg, dan dijangka akan terus membesar. adakah Rupert kucing terbesar di dunia? *belek rekod dunia* haha..


Setahu saya, kucing baka Maine Coon ni memang akan bersaiz gabak besar camni. Rupert yang berusia tiga tahun ni baru mencapai separuh berat badannya, dan kemungkinan akan bertambah lagi pada masa akan datang. Rupert ni dah tiga kali jadi juara kucing terbesar wkail negaranya, Australia. hebat mu ni Rupert! Jum tengok gambar Rupert yang kacak bergaya ni.




alololo comelnya Rupert gesel hidung kat awek kucing tu. mesti awek tu rasa macam secure je ada pakwe gemuk comel macam tu. cuddly, cute, fat and boleh protect dia gitu. kekekeke~ sebenarnya banyak lagi kucing obesiti macam ni. cuba lihat Top 15 Amazingly Fat Cats. kemain lah gemuk mereka ni. 


saya harap, Omok si memeng vifai ni tak jadi gemuk macam Rupert. 
memeng ni dah macam mafia block hostel perempuan ni. 
*geleng kepala*

You Might Also Like

0 comments

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S