5 Sebab Kenapa Perlu Hadir Ke Malaysia Wedding Festival (MEFA) Disember Ini

4:47 am



Siapa yang tengah plan nak kahwin dalam masa terdekat? One Stop Wedding Centre kembali di Malaysia Wedding Festival (MEFA)!!! MEFA ni dah edisi ke 15 dan dah banyak bantu bakal-bakal pengantin, dan akan kembali lagi pada 23 hingga 25 Disember 2016 ini di SACC, Shah Alam. Kalau macam risau nak book pelamin, baju pengantin, wedding planner atau apa sahaja takut kena scam ke apa, jangan risau sebab semua vendor di MEFA adalah vendor yang boleh dipercayai. Masuk je MEFA ni, confirm semua persiapan perkahwinan korang lengkap dalam masa 3 hari sahaja! Dan 5 sebab kenapa korang perlu datang ke Malaysia Wedding Festival (MEFA) Disember ini ialah:


💜  1000 goodies PERCUMA bagi setiap pengunjung terawal

Ye, datang setiap hari awal ke MEFA, dan 1000 goodies PERCUMA yang best dan menarik korang akan dapat. Alah, better datang awal kan maka ada banyak masa boleh spend kat MEFA untuk pilih pakej terbaik untuk perkahwinan korang?


💜  Lebih 100 booths dan 60 vendor di Malaysia Wedding Festival (MEFA)

Fuh, punya banyak booths dan vendor yang join MEFA ni. Maka, lebih banyak pilihan untuk korang pilih demi perkahwinan impian korang. Kahwin sekali je mestilah nak yang terbaik kan? Melainkan korang nak kahwin lagi lah nanti. Oppps!


💜 Pelbagai produk ditawarkan di Malaysia Wedding Festival (MEFA)

Nama pun festival perkahwinan tentunya ada banyak produk yang ditawarkan ye dak? Dari katering, butik pengantin, andaman, mekap, pereka fesyen, door gift, hantaran, kad kahwin, fotografi, videografi, photobooth, dewan majlis, wedding planner, kedai kek, travel agensi untuk bulan madu, ais krim, hotel dan macam-macam lagi di MEFA ni. Hah, tak ke memang One Stop Wedding Centre yang lengkap segalanya? Mudahnya kerja urusan perkahwinan! Toksah nak pening dah aihhh….


💜 Pelbagai hadiah cabutan bertuah untuk dimenangi!

Dan setiap tempahan pada hari Jumaat & Sabtu dengan mana-mana vendor, dengan jumlah terkumpul RM500, korang layak mendapat peluang CABUTAN BERTUAH bagi memenangi:

- iPhone 7
- Pakej Bulan Madu Ke Maldives atau Krabi
- Set Kecantikan
- T-Shirt MEFA Limited Edition
- Coklat
- Barangan Cenderahati

Dan senarai sponsor Malaysia Wedding Festival (MEFA) kali ini ialah:

Wedding.com.my (Rakan Media)
Majalah Pengantin (Majalah Rasmi)
Bercinta Selepas Nikah (Kerjasama)
Wedding Ministry Kuala Lumpur (Pentas Utama)
Ainuddin Hata (Fotografi Rasmi)
Foto Santai (Photobooth Rasmi)
Honey Vacation
Mega Bridal Creations
Botol Kacang Easy
Yann Rifft
Laman Kayangan
Sweet Pictures
EDM Events & Photography
De Gemilang Catering
KAY Gifts
Shahmie Catering & Event
Kashfi Zulkufli
KRULMATRIC Photography & Videography
Wens
Nana Bridal Boutique & Beauty
Coffee Corner Faizal Azzuri
Maldives4u
Istana Putih By Gee Cantik
Elenore Studio
Tepak Estate Venues & Events


💜  Pelbagai aktiviti pentas yang menarik di Malaysia Wedding Festival (MEFA)

Bukan boleh ushar mana pakej perkahwinan yang berkenan untuk ditempah sepanjang 3 hari ni, ada jugak aktiviti pentas yang menarik seperti perarakan pengantin, pertunjukan fesyen, pertandingan melukis inai, pertandingan makeup dan pereka fesyen dan juga cabutan bertuah lagi untuk para pengunjung.

   

JANGAN LUPA KUNJUNGI MALAYSIA WEDDING FESTIVAL (MEFA) 2016!!!

Malaysia Wedding Festival (MEFA)
Tarikh: 23-25 DISEMBER 2016
Masa: 10 pagi - 9 malam
Lokasi: Shah Alam Convention Centre
MASUK PERCUMA!

Untuk maklumat tambahan, tempahan dan sebarang pertanyaan tentang MEFA boleh rujuk info dibawah..

Website: www.mefa.my
Instagram: @mefapengantin
Email: [email protected]
📱012-3871775
📧[email protected]


You Might Also Like

0 comments

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S