468x60

.

Beauty Shaping : Kolagen Untuk Kurus, Putih Dan Kekal Cantik

Wednesday, December 21, 2016


Selain sembur muka dengan serum untuk menjaga kecantikkan kulit, saya juga mengamalkan Beauty Shaping – minuman kolagen perasa epal sejak bulan lepas.  Sesuai dengan tagline, “Shape your body, Beauty your skin” memang consume Beauty Shaping ni membantu untuk slimming dengan 3 benefit; slimming, collagen dan whitening. Gituh… macam 3 in 1 kan?

Bukan sekadar minuman kolagen biasa, Beauty Shaping mengandungi bahan-bahan penuh khasiat seperti; collagen, stevia, buah delima, kopi hijau, kurma, buah tin, teh hijau, garcinia gambogia, whey, soya, maltodextrim, tricalcium phosphate, dan perasa epal. Dah ada perasa epal tentunya minuman kolagen Beauty Shaping ni rasa epal!


Semua orang tahu kolagen membantu untuk mencantikkan dan memutihkan kulit. Tapi korang kena tahu kolagen juga membantu untuk mengurangkan sakit sendi & tulang. Stevia yang terdapat dalam Beauty Shaping ni pulak sebagai bahan pemanis semulajadi yang tak mengandungi kalori. Maka, tak perlu guna gula dan kalau ada stevia! Stevia ni juga berfungsi membantun untuk mengimbangi dan menurunkan paras gula alam darah. 

Buah delima dan buah tin mengandungi antioksida yang tinggi, dan dalam Beauty Shaping dua jenis buah berkhasiat ni membantu mengawal tekanan darah dan maslaah jantung. Buah tin juga membantu untuk mengeluarkan racun dan toksin di dalam badan .


Hasil makan sebanyak 1 kotak setengah, kawan saya Ijat makin cantik kulitnya. Jerawat pun makin susut. Saya baru je start minum kolagen Beauty Shaping, untuk kekalkan kecantikan kulit. hey, memang dah cantik okayh? eh? hahaha! Sekarang ni tengah fokus nak slimming pula. 

Kopi hijau, teh hijau dan asam keping (gracinia cambogia) dalam Beauty Shaping ni sangat membantu untuk slimming! Siapa je tak tahu Garcinia Cambogia tu apa khasiatnya kan? Selain dapat meningkatkan lagi metabolisme tubuh kita dan mengurangkan lemak. Teh hijau pula membantu untuk menghalang penyerapan lemak dan mempercepatkan lagi pembakaran lemak. Lemak-lemak yang terkumpul tu memang kita kena hilangkan untuk kurus, sebelum ditambah dengan exercise untuk build muscle pulak. 



Lagi satu, Beauty Shaping ni amatlah mudah untuk kaki travel macam saya ni. Dah la packaging dalam tu kecik-kecik, lepas tu senang nak travel just kemam je serbuk Beauty Shaping ni. Macam direct counsume gitu je pun takpe. Tak perlu nak shake ke apa bagai macam buat kat rumah. Dah lah sedap duk isap je serbuk tu sedar-sedar dah habis. Rasa macam gula-gula! Lagi best sebab dalam Beauty Shaping ada bahan kurma. Kurma ni membekalkan tenaga dan semestinya elok sangat ketika travel banyak nak guna tenaga ye kan?

Kalau nak beli boleh terus hubungi:

Izad - +6017 327 4119

atau

Shahril +6018 966 8620

Instagram: @beautyshapinghq














2 comments:

  1. Nur Misnan said...:

    mcm2 kolagen ada dipasaran skrg.. jenama dr pelbagai nama ada. yg pasti ianya selamat di consume..

    putehlah mak nak..

 
Design Downloaded from Free Blogger Templates | Free Website Templates