Black and White Contest

7:53 am


sana sini kecoh pasal iklan hari raya merry aidilfitri TV3 tu. aku tak pernah tengok dan tidak sempat pun tengok kat TV3, semalam baru ada masa menonton di belog budak sepet. ala, sudah la kecoh-kecoh kan? TV3 dah tarik balik iklan u, dah mohon maaf pun. tak payah la semua nak kaji macam apa buat ulasan merepek pasal iklan tu. ishhh khurafat! hahahaha.




actually, saja rajin nak taip entry hari ini untuk join black and white contest dari belog creativeheart. baiklah encik tuan belog, ini gambar saya. gambar lama kot? tapi still gambar saya maka boleh terima kan? heeee~


dah lama tak join contest macam ni. sebab contest ni tak susah. maka, saja support blogger-blogger. harap menang. boleh dapat duit raya. tak menang pun takpe. rezeki masing-masing kan? untuk contest ini, saya tag Suryasu' Adliah. meh la join ye makcik!

untuk segala info tentang contest ini, sila ke belog enchek creativeheart a.k.a hati kretif di: KLIK SINI


You Might Also Like

6 comments

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S