HARI RAYA 2010

11:53 am


sekarang ni pukul 3 pagi dan aku baru sahaja upload 91 gambar raya di FACEEBOOK. itu pun sebenarnya ada dalam 300 gambar. habis tapis dah tu. dan juga baru sahaja habis meng-tag semua sedara-mara yang berkaitan di situ.

now, amatlah malas nak tulis entry. korang layan lah sedikit ganbar di bawah yang aku rajin nak tayang sini. maaf, gambar random tidak disusun ikut kronologi. nak tengok lebih-lebih sila ke album di fesbuk : KLIK SINI


candid by Fairus. aku sedang sibuk bermekap di pagi raya, dia sibuk tembak gambar aku.


lagi candid dari Fairus. dia ni memang suka mengacau aku di depan cermin.


sepupuku, Ainin memakai kaca mata cinta dari cik tulang temulang


sepupuku, Aina yang terlelap ketika solat kah?



jejaka terhangat masa kini. tetapi, yang di tengah itu sahaja masih single.


maaf, tidak berkaitan. sengaja menembak gambar cik canon dan cik nikon.


sepupuku, Ainin bersama perut besarnya


sepupuku, Aqil tanpa gigi hadapan.


sepupuku, Luthfil yang bangga bersama botol susu nya. mata stim siak.


kami yang BESAR.


aku hanya berhari raya di 5 buah rumah tahun ini dan berjaya mengumpul duit raya sebanyak RM356 + 50 ribu rupiah + RM30 topup maxis + RM20 topup celcom


sepupuku, Fairus. gambar ini ditembak oleh aku. habis sempoi budak KL sorang ni berhari raya dengan fesyen sebegini.


semua sedang sibuk di dapur pada hari raya kedua tetapi aku sibuk menembak gambar mereka. open house. oh! gadis melayu di bawah sekali itu masih single.


aku suka gambar ini sebab gambar ini ditembak oleh aku juga. maaf, sekali lagi tiada kaitan hahaha.


akiviti harian atau akiviti setiap saat? Twitter adalah antara perkara penting dalam hidup aku. gambar ini juga ditembak oleh aku.


gambar ditembak oleh Fairus. adakah ini tanda aku sudah dimiliki? jangan merepek. takde siapa mahu beri aku cincin.


baju ini pemberian makcikku. mungkin kasihan melihat aku hanya mempunyai sepasang baju raya?


open house di rumahku. ini adalah collegemate aku, Farah. kornag pernah tengok iklan Garnier yang baru? dia lah orangnya.


suami Farah, iaitu Azri dan rakannya. sekali lagi soalan yang sama. korang pernah tengok iklan Garnier yang baru? Azri juga ada di dalam iklan tersebut bersama Farah.


bersama anak sepupuku, Afiq Hazim macam anak cina sepet sesat.


mereka yang menghadiri open house di rumahku.


You Might Also Like

11 comments

  1. owh meriah sungguh...jap2..nak minta sikit duit raya leh..hehe =P

    ReplyDelete
  2. yg farah tu lawa la. kim slm. lalaala :P

    ReplyDelete
  3. amboi! byknya gambar raya!!!

    cantiknya farah <3

    ReplyDelete
  4. hafiz; standard ah
    yaty; hahahaha kamu niii
    acap n eny; nnt tgk iklan garnier, nampak la dia haha

    ReplyDelete
  5. raye sakan nmpk..
    duit raye pun banyakk..
    jgn lupe beli stok megi.. :P

    ReplyDelete
  6. yg ngah masak tu cam kenal je..hehehe mrj lee kan..

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S