Teacher Shida is the best!

2:00 am










Korang rasa stress di tempat kerja atau di kuliah? assignment berlambak? mari release tension layan video ni semua. ada 7 video tapi aku post 4 video je kat sini okayh? nak layan lebih pergi subscribe Teacher Shida.


amaran:
sila tekan punat pause kat perut teddy bear kat sidebar belog ini dulu
sebelum syok layan video teacher shida.
maceh.


MIMING - Lagu Raya





MIMING - Lagu Pakai Buang Stacy






MIMING - Lagu Jahat Stacy





MIMING - Lagu Yank Wali Band



You Might Also Like

10 comments

  1. memang gila sengal! hahaha so funny!

    ReplyDelete
  2. haah..da jumpa tadi...sempoi betul cikgu ni..nasib baik tak ada guru disiplin n guru besar sekali..hahaha

    ReplyDelete
  3. mmg leh release tensen...aku pn try gk...

    ReplyDelete
  4. xyh ckp pun mmg aku nk tekan perut bear tuh!!!! haha..

    minah mana plak ko promote nie? hoho

    ReplyDelete
  5. hahaha. minat betul dia eh? best gila dpt jadi pemes. u bila lagi ieyra? haha ;D

    ReplyDelete
  6. lawl. gle xmalu. hahaa. tp mmng gle release tensen. hee :P

    ReplyDelete
  7. latest aku baca kt blog sape ntah,cikgu shida ni dah delete sume vc dia kat utube...cikgu beso da warning..hehe

    memula tgk, aku ingt cikgu ni spastik.sowi ek pada peminat cikgu shida ;)

    ReplyDelete
  8. hye neyra..

    syana cadangkan cikgu niey masuk raja lawak musim baru nanti.. insya-allah menang besar!

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S