Contest contengan paling kreatif

1:54 am

co0nteng



aku malas nak update belog panjang-panjang sekarang ni kan? oh sangat busy sebenarnya. event sana sini. choir lagi. test lagi. esok sabtu pun ade test. tadi belek-belek twitter sambil study Oil and Gas, aku terjumpa la link ni. tengah bosan baca lecture notes kan, aku buat la kejap. maaf la ye, tulisan buruk gila. conteng-conteng je untuk contest ni.

baiklah, sambung study.

You Might Also Like

6 comments

  1. tunggu keputusan esok yer, thanks atas penyertaan

    ReplyDelete
  2. Tahniah ieyra atas kemenangan muktamad atas contest contengan paling kreatif.

    huhuhu susahnya nak tulis komen sebab ada lagu dan idm saya banyak kali pop up. kena cancell idm baru boleh sambung taip....

    ReplyDelete
  3. tahniah dan jgn lupa balas email sy

    ReplyDelete
  4. Inilah pemenang topup itu.. (masih jeles.. :P )

    ReplyDelete
  5. tahniah yer sbb dah menang :D

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S