Majlis Konvokesyen ke-10 UTP

12:13 pm




hari ahad yang lepas, iaitu 18.10.10 telah berlangsungnya Majlis Konvokesyen ke-10 di Universiti Teknologi Petronas (UTP) bertempat di Dewan Kanselor UTP. ya allah, apasal lah skema sangat mukadimah aku? nak cepat ni. malas nak cerita banyak. macam biasa, lihat sedikit gambar ye.


71980_441164548494_522218494_5374018_2585912_n

tetibe terfikir agak-agak convo aku sabtu ni kat PICC, Putrajaya ada tak yang nak bagi bunga macam ni? errr...macam mustahil. siapa je la nak datang kan? ha ha ha.


65785_154136564623958_100000828452208_219712_6413336_n (1)

graduate sudah senior-senior ku. ecehhh bunyiknya macam kenal semua kan? aku kenal dua orang je dari ramai-ramai ni. Kanapathy and Haziq. congrats both of uu!


71702_1305413334956_1819203397_583943_4208281_n

ini adalah suprise yang tidak dijangka ye. thank you abg shah kerana buat suprise yang gila. boleh pulak call pagi-pagi bagitau ada kat UTP? nasib lah aku memang bangun 5 pagi sebab kena perform untuk convo kali ni. abg shah datang UTP sebab adik ipar dia, Haziq convo kali ni. ehem ehem hensem lah Haziq. ha ha ha.


71691_1305417495060_1819203397_583965_4643645_n

benci gambar ni. abg shah saje mengeksploitasikan diri aku. ye la, mengaku aku pendek. dah berdiri atas benda apa nama entah tu pun masih tak setaraf tinggi dengan Haziq. sadis. congrats Haziq sebab dah convo! tak sempat nak duduk UTP sama-sama kalau tak boleh kita bercinta kejap kan? ha ha ha.


171020101305

ini muka budak tak sabar nak convo sendiri. ala, bagi can la kan? nani aku convo sabtu ni takde topi dowh! terpaksa buat muka tak malu rembat topi Haziq sekaligus posing dengan bunga dia. ha ha ha. mana aci dia dapat dua jambak bunga. aku? sekuntum pun belum tentu.


171020101303

ye, aku perform choir untuk convo kali ni. eh eh balik-balik muka budak ni kan? tapi tak puas hati betul lah gambar ni. apesal mamat ni tinggi tetibe? cikedis perasa cisdel la kamu Hafiz. ehem ehem comel tak mata?


171020101292

bersama Aga Prima. teman aku dari Indonesia. budak ni banyak cakap tapi seronok sangat layan dia. kadang-kadang dia suka posing gambar tumbuk pipi. eh dia muda dari aku ok. taraf adik je ni.


65785_154136561290625_100000828452208_219711_2041525_n

aku suka gambar ni. entah kenapa tapi semua nampak happening. ni la kerja kami gila kamera. asal ada gap sekejap pun jadi lah. agak-agak boleh buat cover album tak? ha ha ha. eh mana gambar tengah choir?


Konvokesyen UTP 2010 koir

okayh semua budak choir boleh pergi kedai gambar kat Taman Maju lepas tu cuci gambar ni saiz paling besar, framekan cantik-cantik lepastu tepek kat dinding bilik masing-masing. u guys rawk!


171020101316

gambar terakhir untuk entry ini. kasihanilah kami yang tiada orang mahu beri bunga maka, kami kutip sahaja bunga yang ada di atas stage. jadilah dari takde kan?

eh apesal siki gambar? aku malas. ha ha ha. secara konklusinya, aku puas hati performance kali ni. walaupun rehearsal and practise teruk gila tapi, semua all out kan? dan jujurnya, masa lagu you raise me up dan ought to joy last-last tu aku menangis bila tengok Fain menangis. ye, ini adalah performance terakhir bagi semua senior. sobb sobb sedeyh. T___T







You Might Also Like

4 comments

  1. ehem2.....
    kawn i ade kat utp lagi rasenye...hehe...
    graduasi memang lagu 'u raise me up' en??
    mase skolah..lagu tu jugk...
    mmg feel abis2....smapai an cikgu2 ngis2..yg nyanyi pn nges...excpt sy..ehem2...haha
    pdhal mase rehersal...tak la betol sgt.haha

    ReplyDelete
  2. haha
    dah mmg i lagi tinggi drpd u...

    ReplyDelete
  3. ieyra. nk album cover choir satu.
    tu yg kot itam leader takde tie kan farahin kan satu jiran rumah ak dlu...suara choir je dia tu. xsangka kao perform choir..postla video

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S