Tweetup #Oct23rdTwtup

3:10 pm

tweetup logo blue 5b




korang tahu apa itu Tweetup? Twitter Meetup atau Tweetup a.k.a #Oct23rdTwtUp yang terbesar (insyaAllah) di Malaysia akan diadakan di Pusat Komuniti TTDI pada 23 October 2010 ini. eh dalam masa beberapa hari je kan? korang tahu tak Tweetup memang happening? tak percaya? sila baca entry tweetup aku yang dulu kala ini: Klik Sini

dah baca? teringin nak join event yang lebih besar macam #Oct23rdTwtUp ni? kalau korang gila aktif twitter tapi tak pernah jumpa secara bertentang mata turun ke hati antara satu sama lain tak best jugak. takkan nak kenal kat alam maya je kan? masa kat #Oct23rdTwtUp ni la masing-masing kantoi kalau dalam twitter havoc semacam tapi jumpa face to face malu-malu penguin macam @Anarmnet tu. setuju tak?

23rd

event ni mula-mula sebenarnya untuk meraikan hari jadi tuan besar event ni, @Karrotgold but then planning untuk event besar-besaran pulak kan? eh aku malas la bebel banyak. bukan korang nak baca pun kan? jum tengok detail event #Oct23rdTwtUp ni:

*************************

Tempat : Pusat Komuniti TTDI
Masa: 4.00pm - 12.00am
Tema: Living Room Party 

Terdapat 4 Area akan dibahagikan:
1) SA : STAGE AREA
2) GA : PLAYSTATION 3 AREA
3) BCGA : BOARD & CARD GAMES AREA
4) GGA : GROUP GAMES AREA

Tentatif #Oct23rdTwtUp:

4PM – 5PM EVENT OFFICIALLY STARTS
• SA : OPEN MIC & KARAOKE SESSION
• GA : ROCKBAND + PRO EVOLUTION SOCCER COMPETITION
• BCGA :FREEPLAY
• GGA :FREEPLAY

5PM – 6PM 
•SA : LUCKY DRAW, OPEN MIC & KARAOKE SESSION
•GA :ROCKBAND + PRO EVOLUTION SOCCER COMPETITION
•BCGA :FREEPLAY
•GGA :5-MEN CHARADE (3 GROUPS)

6PM – 7PM
•SA :LUCKY DRAW, 1ST STAGE PERFORMANCE, OPEN MIC & KARAOKE SESSION
•GA : ROCKBAND + PRO EVOLUTION SOCCER COMPETITION
•BCGA : FREEPLAY
•GGA : FREEPLAY & WIN LOSE OR DRAW (3 GROUPS)

7PM – 8PM
• SA :LUCKY DRAW, ALL SOUND SYSTEM SHUTDOWN FOR MAGHRIB, 2ND STAGE PERFORMANCE
• GA : ROCKBAND + PRO EVOLUTION SOCCER COMPETITION
• BCGA :FREEPLAY
• GGA :FREEPLAY

8PM – 9PM
•SA : LUCKY DRAW, MASSIVE FOURSQUARE CHECK IN FOR SUPER SWARM BADGE,3RD STAGE PERFORMANCE
•GA : FREEPLAY
•BCGA : FREEPLAY
•GGA : FREEPLAY

9PM – 10PM
•SA :LUCKY DRAW, CAKE BLOWING CEREMONY FOR OCTOBER BABIES, 4TH STAGE PERFORMANCE & POCO POCO
•GA : FREEPLAY
•BCGA : FREEPLAY
•GGA : FREEPLAY

10PM – 11PM
•SA : LUCKY DRAW, 5TH STAGE PERFORMANCE
•GA : ROCKBAND + PRO EVOLUTION SOCCER COMPETITION
•BCGA : FREEPLAY
•GGA : POLAR BEAR

11PM – 12AM
•SA : GRAND LUCKY DRAW & TEARDOWN
•GA : FREE PLAY
•BCGA : FREEPLAY
•GGA : FREEPLAY

*************************

bagi mereka yang berminat untuk beli T-shirt seperti @Karrotgold di atas dan mahu bergaya sakan di #Oct23rdTwtUp nanti, anda boleh menghantar detail size dan ID twitter anda ke [email protected] atau terus sahaja tweet kepada @ZiccoTees. untuk melihat size baju anda, anda boleh rujuk di sini: SIZE


korang yang ingin join kami di #Oct23rdTwtUp boleh lah RSVP kehadiran anda disini: http://twtvite.com/Oct23twtup. Hampir 500 orang sudah mengesahkan kehadiran. korang yang belum ni bila lagi? Yang ada Foursquare, jangan lupa. kat sana nani kita boleh check-in ramai-ramai dan dapatkan Super Swarm Badge yang pertama di Malaysia! yeah!

OFFICIAL #Oct23rdTwtUp Twitter: @ct23rdTwtup
OFFICIAL #Oct23rdTwtUp Web: http://octobertwtup.wordpress.com/




You Might Also Like

4 comments

  1. cam best je.. ouh sbb tu dorg survey corak t-shirt dkt fb aritu

    ReplyDelete
  2. sedap je kate org penguin.. T___T

    ReplyDelete
  3. nak join jugakkkk..jumpa kat sana nanti

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S