UTUSAN VS UTP? aku menang contest lagi!

12:22 am



apabila membaca UTUSAN ONLINE pada jam 4 pagi selepas melihat bintang malam, aku baca isi kandungan aku terus automatik teringat entry blog obefiend dulu. apesal ayat macam banyak amek dari blog obefiend? terus aku tweet obefiend, and dia buat entry cambest. terbaik lah bro! 




ha ha ha . baiklah, no comment. kat sini aku saja nak share semua link blog berkaitan isu ni:

1st entry from obefiend about Salam Perantauan column in Utusan:

Utusan article: kretiviti menipu Tronoh jadi Toronto:

Obefiend reply to Noraini Abdul Razak:

Utusan pernah kena pawned dengan tengku aizat?

Artikel dalam ILUVISLAM tentang isu Tronoh Toronto:
click here

komen blogger-blogger lain tentang isu ini:




Utusan penipu? menarik untuk dibaca:

click here

click here

click here

*******************

so apa pendapat korang? aku? tak kesah sangat sebab aku fikir macam dua-dua pihak pun salah. dan kami memang panggil tronoh ni toronto dah lama dah. Universiti Teknologi Petronas ke, University of Toronto ke, tetap di hati. and about UTUSAN, siapa yang pernah baca tweet aku pasal satu artikel tak logik utusan dulu tu tau la kot kenapa aku malas comment banyak pasal ni? ha ha ha.

by the way, thank kepada yang telah LIKE untuk contest JoeGrimJow.
aku menang contest lagi!
nampaknya terpaksa la pegi masuk meminang joe kejap lagi.
kekekekekek joe, jum nikah!

salam perantauan dari toronto,
neyra shazeyra.

(^___________________^)

You Might Also Like

10 comments

  1. untung ko dapat kawin tokei herbalife

    ReplyDelete
  2. wah..bestnyer menang contest..tahniah2..

    ReplyDelete
  3. tahniah menang contest joegrimjow..jemput join contest my raya moments pula..ada kategori like untuk facebook juga...hadiah menarik menanti...link contest ada di sidebar blog saya...total prize..RM1,000+ menanti...jom joini..

    ReplyDelete
  4. huk3..majuk3la ngan neyra taknak join....

    ReplyDelete
  5. wah..
    tak sia2 akak comei
    promote kat blog ak..ekekeke
    tahniah..
    bak 50..haha

    ReplyDelete
  6. hey neyra, was blog walking and found your page.. the song caught me to stop n listen, care to tell me what the name of this song??

    ReplyDelete
  7. I LOVE YOUR BLOG PAGE.












    ehh bila nk pinang jo. haha. tahniah menang contes :)

    ReplyDelete
  8. kalo yang tolong LIKE ko nak kasi ape? (soalan bonus)
    ko perlu belanja semua yang LIKE kot.. hehe

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S