update pantas.

12:45 pm





sumpah aku takda masa.
entry niat hati mmg nak taip panjang-panjang.
tapi takde masa.
sini nak share apa yang jadi sepanjang september.


edittttttttt

Cake Saloon under SRM Gegar event.
aku seronok buat benda ni.
sorry kek semangat UTP aku tu buruk.
aku kan baru belajar.
dimaafkan kan?

editfffff

Suara Siswa Live at RTM1 under SRM Gegar event juga.
yang ni nak citer lebih sikit.
agak segan, memandai sangat selalu rajin tweet Dr. Fazley.
dan aku tak sangka ada event ni.
last minute baru tahu, terus tweet beliau untuk confirmkan.
and YES! teruja dapat tahu dia nak datang.
and the first thing yang dia cakap before on air,
TWITTER! masa tu nak jatuh kerusi sebab dia kata nak panggil follower setia.
erk? setia kah?
terus aku tweet sepantas kilat.
tolong jangan panggil saya! malu hoi!
dia baca tweet aku terus pandang senyum.
ciskek dia kenal pulak!
then kena pegi depan and dia baca tweet aku pada dia.
baiklah, malu lagi.
terketar-ketar amek single free dari dia.
thanks Dr. Fazley.

edittttttttttttttttt

Green Concert under NGC.
perform choir again.
nyanyi lagu Heal The World and We Are The World.
jumpa Nash, artis jemputan.
best best.
beliau sangat sporting.


ediittt

Choir Raya under UTP Choir Group.
sangat happening.
rindu kot main music chair.
pastu joget lambak lagu lady gaga and lagu wonder girls.
semua kepala gila.
sayang sangat kat diorang sekarang ni.
best!

071020101144

now, cerita perihal contest.
hamper ni menang Grand Prize for Green Quiz NGC.
untuk Blog Competition NGC menang saguhati je.
then, baru ni ada jugak menang contest-contest blogger lain buat.
alhamdulillah, rezeki mencurah-mencurah bak hujan di UTP.


baiklah, itu je nak bebel.
now kena tidur.
esok ada practise choir untuk convofair UTP.
nanti aku update lagi.
busy sangat.
sorry semua.
sayang korang ketat-ketat.


You Might Also Like

2 comments

  1. jelesnye yg sebelah dr.fazley tu..he3

    ReplyDelete
  2. Amboiii mesti xtido malam kang dapat bergambar sama Dr Fazley ;p

    Love,
    PojiePooh Abdullah

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S