saya mahu mintak tolong

11:08 pm




korang kenal tak jejaka kacak Joegrimjow?
ala yang sweet-sweet je muka dia tu.
comel kan? macam mak dia comelnya.

kalau korang nak tahu, dia ada buat contest.
untuk menang contest tu, kena buat satu ayat cambest
then kumpul LIKE banyak-banyak.

saya dah buat ayat saya:

CONTEST joegrimjow : Dapat RM 10 ribu aku akan melabur dalam ASB lepas tu dah banyak sikit, aku nak bayar PTPTN (walaupun tak cukup), buat tweetup besar-besaran makan triplecheese kat suatu pulau yang cantik, and last sekali nak masuk meminang tauke herbalife a.k.a Joe yang kacak ini. Boleh kan mak Joe yang comel? Lepas tu boleh la ikut pegi convo Joe kat UK. Yeah!











saya tidak larat mahu update panjang berjela.
tapi, sekarang saya mahu mintak tolong semua.
sesiapa yang mempunyai akaun Facebook,
sila add saya: SYAHIRAH SABRI
tak payah add pun takpe sebab dah public account.
dan, boleh saya mintak tolong? 



tolong LIKE status ini: 


CONTEST JOEGRIMJOW




jasa baik anda amatlah dihargai.
sayang korang semua keta-ketat!

SEKIAN, TERIMA KASIH.

You Might Also Like

11 comments

  1. Cm ne nak like?
    X jd kwn awk pun dlm fb..
    Hehe..

    ReplyDelete
  2. Saya nak LIKE kamu je! ahahha

    ReplyDelete
  3. dah like dah, tp i rasa cam ohmedia je menang. hehe

    ReplyDelete
  4. dapat dpt nak tlg.. sbb x fren kt fb.. sowie..

    ReplyDelete
  5. ahaa, siap ada entry
    memang mantap la

    ReplyDelete
  6. owh.. nie la tolong nye eh..? orait.. =)

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S