Earth Hour & Malam Inspirasi Seni

12:54 pm


EARTH HOUR

tadi pi celeberate Earth Hour lepas bangun tido kul 8 malam. nasib bangun. kalau tak memang aku earth hour dalam tido je la. tutup mata pun kira bergelap apa? semalam aku ada post poem pasal dunia kita. relate lah pasal earth hour ni. kalau nak baca poem merepek tu pegi la kat post sebelum ni ye. hahaha. gila pemalas nak buat link. eh aku malas la nak cite banyak sebab now dah 3 pagi. ngantuk tahu nak taip. meh tengok gambar:








beberapa pelita buatan sendiri, dan lilin telah dinyalakan oleh committee UTP Earth Hour 2011 membentuk formasi nombor "60" yang bermaksud 60 minutes bergelap untuk earth hour malam tadi. aku terfikir, berapa banyak carbon monoxide yang terbebas di udara? =.=





terjumpa Jackie Koh, dan Amirul Hafiz bersama kawan mereka. entah siapa nama kawan diorang ni aku lupa tanya tapi, apesal gambar ko sorang clear ni? dang! gambar dengan Amirul Hafiz gelap sangat so malas post. tapi dia semangat celebrate Earth Hour pakai baju ada gambar bumi. eh Jackie and Hafiz, nak gambar kita yang bertiga yang lain-lain tu dalam kamera tadi. =.=



 




okayh FINE! orang tu ada kamera hebat. kita pakai kamera henset cabuk kita je. ni semua curi dari blog Hafiz. wakakakakka comel nya kami. kannn?





adalah sedikit performance dari band UTP, menari-nari ape ntah. lepas tu tayangan video pasal Earth Hour,
lakonan dari Tronoh Theatre Shop and macam-macam lagi. not bad lah bebudak UTP sambut Earth Hour sesama macam ni. tapi sedihnya, tak ramai support pastu ada je bilik-bilik kat hostel berhampiran ni yang still bukak lampu. tak supportive langsung! eh now, jum tengok gambar-gambar Earth Hour negara lain:





sudah lah mesti korang bosan. jum proceed to next topic. eh tak habis lagi post ni?
YA ALLAH, PANJANG BETUL!


MALAM INSPIRASI SENI

lepas celebrate Earth Hour, terus balik bilik dan bersiap untuk ke Malam Inspirasi Seni sempena Heart 4 Islam. mula-mula malas nak pergi tapi teman baik saya perform la pulak. alang-alang dia bertanding untuk Final apa salahnya pergi kan?





tu diaaaaa beriye-iye dia ketuk benda apa nama tu. tapi, perform masa tak sihat maka dapat no 4. sian kamu yer. hahahaha. by the way, ada artis nama Mu'adz tadi. nak tahu siapa dia, pegi blog dia : http://www.muadzseekinglight.blogspot.com/. Awesome gila suara. terus pergi download lagu-lagu dia tadi. sorry bro, nak beli album tak mampu. hahaha! eh kenapa gambar masa Malam Inspirasi Seni sikit sangat? sorry, battery phone dah koma masa ni. sekian, melaporkan event di UTP hari ni. siapa nak menang iPad 2 Malaysia tekan gambar bawah ni pulak tau! terima kasih kerana berasa bosan tengok post panjang macam ni =.=

contestDH2



You Might Also Like

5 comments

  1. minat nasyid jugak rupanya eh

    Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

    ReplyDelete
  2. wow! sweetnya earth hour dia....

    ReplyDelete
  3. HAHA..semangat nak hupdate pagi2.. haha..

    wah, terbaek r.. korang da hupdate, ak cam malas lak sebab gambar cam sama je.. haha

    ReplyDelete
  4. Bergelap pun satu jam je tak lama pun...kalau time jumpa HANTU masa gelap confirm lari tak cukup tanah punya la...LOL! hehehehe...harap2 kempen ni dapat diteruskan lagi pada tahun depan...Selamatkan bumi!!!

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S