Chris Medina - What Are Words

9:52 pm




aku rasa nak bunuh si Jackie Koh ni tau! cair sudah hati tengok video Chris Medina menyanyi. dulu pernah jugak update pasal Chris Medina ni. setia nya dia kan? "...through sickness and health, through better or worst..." adalah ayat paling sesuai untuk Chris Medina ni.

Chris Medina is the real idol

kalau aku, aku nak boipren yang hati dia macam Chris Medina. tunang dah nyawa-nyawa ikan pun dia still believe in miracle. and betapa kuatnya percaya dia tu lah tunang dia sedar dari koma tu and still alive sampai sekarang kan? dah lah tunang sakit, but still jaga tunang and sayang macam dulu kala. perghhhh! terbaik la dia ni. berapa ramai je lelaki yang macam Chris Medina ni? cer angkat tangan sikit!

walaupun Chris Medina tak dapat masuk final American Idol, tapi tetap ada single yang superb. nanges wooo tengok video ni. sedeyh! dah aku merepek. meh kite tengok video meh. 

You Might Also Like

2 comments

  1. pergh ! aku pun nak lelaki macam chris medina jugak. boleh menitis air mata.

    ReplyDelete
  2. setiap kali dgr lagu dia.. mesti nk nangis!.. tersentuh habih...

    nak nak bila tahu kesah dia tu...

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S