McDonald's BIG Breakfast FREE Coupon

5:19 am






FREE? ye, FREE! amboi laju je. actually tadi aku dan rakan-rakan semangat gila pergi McDonald's Pengkalan, Ipoh. semuanya gara-gara... 2 Set BIG Breakfast McDonald’s secara PERCUMA(harga sebenar RM 13.80) dengan purchase minimum RM5. maknanya korang kena beli apa-apa minimum harga RM5... lepastu dapat FREE Big Breakfast 2 set okayh! kupon atas ni korang bantai je fotostat ke, print black and white ke apa pun takpe.

meh kita tengok syarat-syarat nya... 

Two (2) Free Big Breakfast with minimum purchase of RM5

Terms & Conditions:


  • Present coupon at time of redeption.
  • Valid for a single transaction.
  • One redemption per customer in a single transaction.
  • One coupon is valid for TWO(2) FREE Big Breakfast a la carte redemption only with a minimum purchase of RM5 in a single transaction.
  • Redemption of TWO(2) FREE Big Breakfast a la carte is valid between 4am – 11am.
  • Coupon is not exchangeable for cash or any other McDonald’s product.
  • McDonald’s reserves the right to refuse redemption if coupon is found to have been tampered with.
  • McDonald’s reserves the right to replace the free item stated on coupon at its discreation and without prior notice.
  • Valid only for restaurants serving breakfast.
  • Not valid for McDelivary service.
  • Original price featured may vary according to restaurants.
  • Valid until 31 Mar 2011



okayh berbalik kepada cerita tadi, sebenarnya aku nak story mory yang aku ke McDonald's Pengkalan, Ipoh tadi kan. korang nak tahu apa jadi? (bajet cam ramai baca entry ni). ramai beb! sampai keluar pintu McD tu orang serbu. masa kami sampai 10 pagi. bayang kan, gigih kami beratur. 2 jam selepas itu baru tiba di kaunter. tapi walaupun masa tu masuk Lunch menu dah, kami tetap boleh beli Breakfast menu sebab beratur berjam-jam. aku rasa something kena fixed dengan problem ni. kan??


firstly, aku rasa McD kena lebih strict pasal ni. tak payah allow orang yang print pun leh datang redeem coupon. atau, yang print color je. ni print black and white sekali pulak. yang penting, jangan bagi seorang customer redeem sampai 10 kupon! kan dah bgtau dalam T&C? why staff McD still allow them to do like that? lepas tu, suruh staff take order customer masa tengah dalam Q panjang tu. macam KFC KLCC yang selalu full tu, diorang amek order dulu, buat, then bila kat kaunter dah siap. ini tak dah sampai kaunter, terhegeh-hegeh pulak buat kerja. siap muka masam penat je. nasib aku yang memahami ni tak kisah. kalau orang lain? wahai McD, tahukah anda, saya sangat gigih dan sabar beratur dua jam?

sekian, saya yang kekenyangan McD hari ini.




contestDH2


You Might Also Like

1 comments

  1. last week, clique aku belanja makan big breakfast ni la. sekali bantai dua + nasi lemak. hahaha

    seminggu balun 2x berturut turut.

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S