Holiday Giveaway 2011

7:50 pm





dah lama tak join Giveaway. kali ni tergerak hati untuk join Giveaway dari Puan Rina. Macarons? siapa tak nak kan? terbaik punya! faveret aku pulak lately. korang tengok gambar atas ni macam tempting je kan? tak terliur? tipu lah kata tak terliur. disebabkan tengah rajin, jum tengok apa yang aku nak review kat sini...





Front Page www.angeltreat.com


ini frontpage blog pertama Puan Rina, www.angeltreat.com. more to the official blog for her business. pertama kali bukak blog ni pun dah terasa jatuh hati. lepas tu jatuh semua meleleh air liur tengok product yang ada sebab semuanya boleh bikin korang terliur.. ada macarons,cakes, cookies, chocolates and candy buffet. ada juga disediakan service catering untuk korang buat majlis hari jadi anak-anak korang ke, family party ke apa. sekarang ni ada promotions untuk gold package, silver package dan bronze package. semua harga sangat berpatutan dan berbaloi-baloi. jum kita tengok product apa yang ada...



Macarons & Chocolates


Cookies & Cakes

Blog kedua Puan Rina pula ialah www.angelcupidkitchen.com. Blog ni ada juga promote product-product Puan Rina dan juga tercatit kisah-kisah yang Puan Rina lakukan seharian. mungkin lebih kepada blogshop + personal blog. berlainan dengan www.angeltreat.com yang lebih professional look, www.angelcupidkitchen.com more to personal blog. aku pernah beberapa kali bukak www.angelcupidkitchen.com sebab kawan kolej aku kata, ni blog aunt dia. tehee~

dalam syarat Giveaway ni, Puan Rina suruh mencari perkataan “Macarons Door Gifts Events and Macarons Tower” dalam blog beliau. dan ini screen shot untuk page website beliau yang mengandungi perkaaan tu:


screenshot “Macarons Door Gifts Events and Macarons Tower”

kenapa aku sibuk sangat pasal Macarons ni semua? pernah rasa ke? atau bebel lebih-lebih tak pernah rasa Macarons seumur hidup? dah dua kali aku beli Macarons. yang pertama dari Piqa Bakery, yang kedua dari Merci Store. 



Macarons pertama aku beli dari Piqa Bakery sebab ada promotion dalam deal website MilkABuy. aku beli 24 pcs Macarons dan selepas tolak discount, dan redeem coupon MilkABuy, hanya RM14 yang dibayar untuk 24 pcs Macarons dari Piqa Bakery. aku pergi pick-up sendiri Macarons tu semua dan kat sana, aku tengok sendiri cara-cara Macarons dibuat. best sangat! Macarons kedua aku beli dari Merci Store. mereka ni student UiTM Kedah yang datang bukak booth kat sini. hanya beli 2pc bersamaan dengan RM14 sebab mahal sangat diorang jual. beli sebab teringin sangat. sini kan susah nak dapat Macarons. not bad, sedap jugak. dan menarik jugak Macarons diorang semua. so, korang dah rasa belum? belum? cepat-cepat try! rugi tak rasa sendiri apa rasa Macarons ni.

untuk join giveaway ni, click sini: Holiday Giveaway 2011




contestDH2

You Might Also Like

4 comments

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S