MacBook Air FREE sangat seksi

9:49 am


korang rajin tak layan website-website Deal apa-apa? aku pernah beli macarons dari MilkADeal sebelum ni yang pasti sangat berbaloi lah kan. selalu nya website-website macam ni banyak diskaun-diskaun yang menawan hati. korang tak pernah try memang sangat rugi!

dalam Dealmates baru ni pulak offer MacBook Air 11 inch yang sangat sexy secara percuma. tapi nanti ada lucky draw lah kan? korang patut try! sebab seorang blogger ehem ehem yang pemes juga dah menang iPad dari Dealmates haritu. FREE ok! takde kena bayar apa-apa. konpem! korang cuma kena login and tekan button buy. walaupun no credit balance dalam account Dealmates. senang kan? tak susah. apa salah mencuba kalau tak menang pun takpe. tapi kalau korang menang? tak ke menjerit melompat-lompat?


so apa korang tunggu lagi? cepat-cepat tekan SINI sebab masa yang tinggal hanya satu hari! lepas ni korang tetap boleh beli apa-apa deal yang ada dalam website macam ni. tak rugi wooo~~ tapi, kalau korang nak try menang iPad 2 kat Malaysia ni, tekan gambar bawah...



contestDH2



You Might Also Like

3 comments

  1. :'(,nak macbook gak,ta kira,nak gak...

    ReplyDelete
  2. macbook idaman zie. tp itu lah..mahai nah :(

    ReplyDelete
  3. nasib baik x minat mac.. hahaha xD

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S