468x60

.

Graduan Aspire 300 + Meet Aziz Hazmi + Featured in REMAJA

Sunday, July 17, 2011


oleh sebab sangat busy dan pemalas. nak taip entry pun pukul 4 pagi, saya cerita berdasarkan gambar je ye? ini kejadian sabtu lepas. Graduan Aspire 300 Conference sangat terbaik! best dowh! jumpa Harith Iskander, ternyata kepala dia boleh buat cermin. jumpa Hans Isaac, ternyata kacak gila. jumpa Jason Lo, malu-malu nak amek gambar. tapi nice conference la... kat sana jumpa Broframestone, Amal, Devashne, Izyan Izzati, Syauqy dan lan-lain. ramai jugak blogger, dan ramai jugak ikon-ikon yang boleh inspire saya. banyak input yang kami dapat. nice one! tapi tak lama pun kat sana....




yang ni kalau siapa kenal Vlogger ni mau mati menjerit kecemburuan. siapa kenal Aziz Hazmi? korang google la nama dia. korang boleh tengok mamat hyperactive ni menangis, berjiwang, dan sebagainya dalam video-video dia. nak tengok dia dalam video klip Hafiz - Awan Nano pun boleh. heh? kenapa jumpa dia? oh sesaja dia buang tebiat buat AHmazing Friends meet up. so alang-alang dari KLCC, drop by la kejap kat sana. Thanks korang semua. suka sangat lepak dengan korang siap 3 jam kena kaunseling dengan AH. banyak rahsia yang orang lain tak tahu kan? lepastu terfikir jugak, mulut dia ni tak boleh stop talking ke? hahaha....ini antara video-video AH. kalau rasa dia sweet, sila jatuh cinta. hahahaha....

10 Things I Will Do : The Proposal




10 Things I Will Do : Perkara Ke-10





yang ni nak kena cerita jugak ke? malu lahhhhhh.... lama dah kak Jue Munira email. dalam bulan May rasanya, tapi baru keluar bulan July ni. Terima kasih Kak Jue dari majalah REMAJA, untuk artikel ini. ok, sila beli majalah REMAJA keluaran 15 July 2011 untuk keterangan lanjut. saya remaja lagi ke? heh? okbai!

p/s: thank you Denaihati dan Amirul Hafiz untuk entry mereka tentang ini




33 comments:

  1. Admiral Hafiz said...:

    wahhh masuk REMAJA tu...
    macam mana nak apply blog masuk REMAJA eh?
    share la skit..


    Entry Terkini: CONTEST: Lompat-Lompatlah Hoi Pisyek!

  1. cik ayin said...:

    wahhh...blog dia masuk majalah la... :)

  1. Dawa said...:

    wah tahniah sbb masuk remaja. lps ni trafik lg meletop le. hehe

  1. Kaoshi said...:

    wah, masuk majalah tak ajak yek?

    Blog Saya: Kaoshilogy

  1. jackieKOH said...:

    REMAJA tuuuu..pewityttt.. hehe

    Blog rasmi : ini jacksky.punya! Blog

  1. Hafism said...:

    #retis REMAJA.

  1. neyra shazeyra said...:

    ADMIRAL GEDIK. 3kali masuk remaja pun tak puas.

    cik ayin; ngeeeee

    dawa; traffic sama je pn :p

    hazwan; wewittt

    kaosi; lupa ajak. hahahaha

    jackie; wewiiitttt

    hafism; admiral lg retis

  1. Ni la yang hang cakap masuk majalah tu... owh.. ok.. stylo.. lepas ni masuk la SDK ke, Dewi ke, haha.. btw tahniah,bukan senang nak masuk majalah camni..

  1. Phewitt!

    Masuk REMAJA tu!

  1. princess_eryna said...:

    tahniah! tahniah! pas nih try masuk surat kabo le plak... haha

  1. titan said...:

    hoho..tahniah. tahniah..masuk majalah pulak. :)

  1. Famili Ceria said...:

    phewwit...tahniah2 sebab masuk majalah...

    Entri Menarik Di Sini:
    1)Kebaikan Berpelukan
    2)DVD Nur Kasih Free

  1. eiela said...:

    wah,,tahniah masuk REMAJA.

  1. akubiomed said...:

    Tanniah blog dapat ulasan didalam majalah Remaja

  1. Mr Rileks said...:

    seronok nye blog kene view d remaja.. :) sy tumpang sronok gak.. hehe.. cer kongsi ilmu blogging tu... :P

  1. Ini budak2 UTP sekarang ada kos jadik retis ker hah?? Hahah!

  1. coklatberapi said...:

    taniah...wahh semngat saya nak berblog!!!;)

  1. namaakulynn said...:

    wewittt.masuk remaja tuu. ;)
    p/s;LIKE komen pojiepooh.hahah.

  1. azrijohan said...:

    fuhhhh,retis nihhh...same macam admiral hafiz...

    goodjob..keep blogging oke

    jangan lupa singgah dan kutuk2 blog den pulak pasni...hehehe

  1. madammondoq said...:

    wah.. tahniah!! gembira tengok rakan blogger berjaya camni.. nak mintak aura sikitlah.. hehe...

    JOM BACA NI : MADAMMONDOQ DI MALAM GALA SIMPLYSITI

  1. phewitt..ok tu je aku cakap haha.

    harus beli ni sebab aku terbeli yang 1hb,tak guna salah.

  1. zida said...:

    camne dapat masuk remaja ekk? hahaah terbaik ~

    :P

  1. Sya Isya said...:

    amboi2, masuk majalah remaja lagitew...tahniah remaja eyra.

  1. ain dzaya said...:

    datang dari blog HH...
    first time datang sni..wah sis..congratz taw!

    jemput2 la ke blog ain!

  1. AdamHawa said...:

    Salam, tahniah masuk majalah Remaja. :) Dapatlah trafik free.

  1. Wan85 said...:

    http://wanwidget.com
    memang best ler kalau dapat masuk majalah

  1. ain dzaya said...:

    hasrul hassan la dear!

  1. Cik FaRiZaM said...:

    dtg singgah ...hebat la masuk majalah

 
Design Downloaded from Free Blogger Templates | Free Website Templates