I'm so busy or blogging getting bored?

12:05 pm


lately, aku rasa aku semakin bosan untuk blogging. entry pun seminggu sekali dengan harapan menggunung aku nak taip. sama menggunung dengan assignment dan project semua. oh ye, macam kena pulak words pada baju ni. What's next? NOTHING. 

thank you Zam, for this advanced birthday present. love this t-shirt.



malas edit. ini gambar original muka pucat lesi. ye, aku sakit. sakit hati, limpa, jantung semua. heh bukan. sabtu lepas aku muntah teruk. habis carpet dalam rumah, lantai dapur semua aku muntahkan. hidung berair, muntah pun air. entah hape yang keluar pun aku tak tahu. 2 pagi pergi ke klinik macam harem doctor mengantuk je check aku. nasib kacak. aku sakit apa? food poison sekali pakej dengan dehydration. maka, gambar di atas terhasil. pucat gila! benci.

oh ye, aku dah dapat tempat intern. alhamdulillah.

You Might Also Like

9 comments

  1. tahniah dh dpt intern hoho...

    bese r,,dilemma blogger haha

    ReplyDelete
  2. alamak! kenapa bosan lak nie. chill sajerr

    ReplyDelete
  3. <-- punya blog tak berupdate. tak heran pun. hahaha

    ReplyDelete
  4. rasa-rasa macam tak cukup duit, boleh apply intern dengan pisyekster! hahaha.

    I'm a web developer

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah,dapat juga tempat interm tu apa-apa pun kena jaga kesihatan diri elok-elok

    ReplyDelete
  6. get well soon dek.. :)

    by the way, pls review my entry for Cabaran MSK: IPAD2

    http://masalifah.blogspot.com/2011/07/hak-untuk-membuka-aurat.html

    ReplyDelete
  7. tu la pasai... nampak pucat gak r hari tu... tp skrang dah ok kan? hehe btw gudluck time intern nnt ek.. hehe adiredBlog

    ReplyDelete
  8. Cantik payung. aku update blog bila free je. hehe

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S