Westlife Additional International Tour

9:38 pm



My sis call me few days ago;

"weyh! Westlife nak datang Malaysia! Mark ada tweet tadi. ibu tanya nak pos tak baju Westlife awak zaman dulu kala tu? lepastu kita pakai pergi konsert!"

OHHHHH...EEEEMMMMM....GGEEEEEE~


demmit. perli sampai macam tu. memang dulu kipas susah mati Westlife. tipu lah kalau budak perempuan zaman saya tak minat Westlife, Backstreet Boys, Nsync dan lain-lain. siapa 80's kids kat sini? 

so, when Mark Feehily from Westlife buat announcement pasal tarikh ni semua, mau tak eksaited saya? terus rasa nak korek tabung tapi takde tabung. so, marilah kita menabung dari sekarang. sempat lagi tu sampai bulan October kan? dengan harapan, beli tiket mahal terus. apakah? 

poster Westlife still ada ditepek dalam almari di rumah Kuantan, folio penuh keratan akhbar pasal Westlife dulu pun ada lagi rasanya. tu belum part album Westlife. tegar sungguh minat Westlife zaman sekolah dulu. dulu, Westlife pernah datang Malaysia, tapi zaman puluh tahun lepas dah la. kecik-kecik mana boleh pergi konsert. Kuala Lumpur rasa macam jauh sangat masa tu.

so, Westlife akan buat international tour untuk negara-negara berikut:

16 September 2011 – Windhoek, Namibia
17 September 2011 – Pretoria
21 September 2011 – Shanghai, China
23 September 2011 – Guangzhou, China
25 September 2011 – Beijing, China
27 September 2011 – Hong Kong, China
29 September 2011 – Manila, Philippines
1 October 2011 – Hanoi, Vietnam
3 October 2011 – Singapore
5 October 2011 – Jakarta, Indonesia
7 October 2011 – Kuala Lumpur, Malaysia
9 October 2011 – Taipei, Taiwan



Ohhhhhh!~~~ WESTLIFE!
 i love you Mark, Kian, Nicky and Shane!



TICKET INFO : CLICK HERE


You Might Also Like

13 comments

  1. waa.grm..kite dh balik mesir dh time tuu..=.=

    ReplyDelete
  2. kipas susah mati westlife la ni eh?hahah.minat jugak,tapi gitu2 je.heheh.
    nnt kalau pegi,picsss plis!;))

    ReplyDelete
  3. nak beli tiket kt mne eh? bpe eh?

    ReplyDelete
  4. ada lagi westlife ni.aku ingat dah bubar dah.haha...

    ReplyDelete
  5. wah, ini peminat wanita mesti teruja ni, sold out jua ni tiket lama jua mereka tak datang sini kan

    ReplyDelete
  6. nadzirah, not sure. nanti i tahu, i inform

    ReplyDelete
  7. teringat zaman dlu2..ske gile lagu2 dia.kahkahkah

    ReplyDelete
  8. KA ingatkan dah berpecah sebab lama diam je mereka ni :)

    ReplyDelete
  9. Aie; bestt kan> zaman kegemilangan kita dlu bahaha




    KA; hehehhehe ada je lg mereka ni

    ReplyDelete
  10. ini secara kebetulan saya terjumpa blog akak. terima kasih sgt2 sbb disebabkn blog ini, baru saya tahu yg westlife akan buat tour di malaysia. wah mmg xsabar rasanya. saya sememangnya die hard fan westlife sejak kecik lagi. mase tu saya bru tadika, umur 6 tahun, tahun 1999, saya dh boleh buleh hafal lagu english dan sememangnya lagu westlife. skrang ni umur saya 18 thun. kawan2 dgn family mmg selalu ejek sbb bg diorng westlife boyband yg xpatut disukai org ramai. yelah rmai kwn2 sebaya saya dgr lagu yg konon uptodate.tp saya peduli hape. saya rasa westlife boyband plg genius. lagu2 diorng pun lagi soothe to my ears dr kebanyakan lagu2 mat salih skrng. saya still simpan poster diorng yg saya dpt dr kakak sepupu saya mase tu tahun 2002, saya drjah tiga. itulah satu2 nya kenangan yg ade.yg lain xdpt nk cri sbb mse tu saya kecik lagi. saya still igt yg tiap2 malam saya akan tggu depan tv tgk tv 2, start pkul 12 mlm sbb slalu ade video clip westlife, nsync, bsb, blue dan seangkatan. mase tu bru drjah satu atau dua. abah saya slalu membebel sbb kecik2 dh pandai xtido mlm tgk lagu mat salih ttp disebabkn lagu mat salih, english saya dpt A+ SPM tahun lpas =)yeahh!!

    dan saya betul2 xsabar skrng ni. klw boleh saya nk beli tiket paling mahal. wahaaa!
    saya harap akak boleh share lagi ape2 perkembangan tentang westlife. ini bru pertama kali saya jumpa org yg masih suka westlife. dan saya agak teruja krn sblm ni xde sape2 nk dgr atau kongsi minat dgn saya.

    FYI, saya paling suka nicky byrne dan sya betul2 rindu nk tgk brian mcfadden semula ttp syangnya dy dh seronok jd artis solo :(

    sekali lagi, terima kasih. harap kita berjumpa nanti hehe

    *minta maaf comment trlalu panjang excited punya psl.

    ReplyDelete
  11. ini secara kebetulan saya terjumpa blog akak. terima kasih sgt2 sbb disebabkn blog ini, baru saya tahu yg westlife akan buat tour di malaysia. wah mmg xsabar rasanya. saya sememangnya die hard fan westlife sejak kecik lagi. mase tu saya bru tadika, umur 6 tahun, tahun 1999, saya dh boleh buleh hafal lagu english dan sememangnya lagu westlife. skrang ni umur saya 18 thun. kawan2 dgn family mmg selalu ejek sbb bg diorng westlife boyband yg xpatut disukai org ramai. yelah rmai kwn2 sebaya saya dgr lagu yg konon uptodate.tp saya peduli hape. saya rasa westlife boyband plg genius. lagu2 diorng pun lagi soothe to my ears dr kebanyakan lagu2 mat salih skrng. saya still simpan poster diorng yg saya dpt dr kakak sepupu saya mase tu tahun 2002, saya drjah tiga. itulah satu2 nya kenangan yg ade.yg lain xdpt nk cri sbb mse tu saya kecik lagi. saya still igt yg tiap2 malam saya akan tggu depan tv tgk tv 2, start pkul 12 mlm sbb slalu ade video clip westlife, nsync, bsb, blue dan seangkatan. mase tu bru drjah satu atau dua. abah saya slalu membebel sbb kecik2 dh pandai xtido mlm tgk lagu mat salih ttp disebabkn lagu mat salih, english saya dpt A+ SPM tahun lpas =)yeahh!!

    dan saya betul2 xsabar skrng ni. klw boleh saya nk beli tiket paling mahal. wahaaa!
    saya harap akak boleh share lagi ape2 perkembangan tentang westlife. ini bru pertama kali saya jumpa org yg masih suka westlife. dan saya agak teruja krn sblm ni xde sape2 nk dgr atau kongsi minat dgn saya.

    FYI, saya paling suka nicky byrne dan sya betul2 rindu nk tgk brian mcfadden semula ttp syangnya dy dh seronok jd artis solo :(

    sekali lagi, terima kasih. harap kita berjumpa nanti hehe

    *minta maaf comment trlalu panjang excited punya psl.

    ReplyDelete
  12. ticket concert tu dh sold out ke? sedihnya

    ReplyDelete
  13. yea!i 80's kid! harus la minat westlife, Nsync, BSB semua ni...syoknya dorg datang sini!!

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S