Kuih Raya Untuk Dijual.

10:38 pm


konpem lah kuih raya untuk dijual. takkan lah untuk disewa kan? heee~~ memang sewel lah update blog banyak-banyak dalam sehari. dah macam Fadil punya perangai sewel boleh update dekat 10 entry satu hari. saya sangat rajin nak promote ni. KUIH RAYA! KUIH RAYA!. yang berada di sekitar Perak, ini berita baik untuk anda! meh saya nak promote sikit kuih yang ada....



Biskut Chocolate Kekacang
RM20 (50 biji)

dalam chocolate nyummmyyyy tu ada almond, kacang tanah dan kismis. mabeles kan kekacang diek? lagi-lagi kuih raya....



Biskut Jejari Emas
RM15 (50 biji)

tepung biskut ni ada campuran susu tepung dan Nestum untuk menjadikannya rapuh dan berlemak.
terdapat taburan badam hancur diatas dan dihias dengan coklat. yang pasti, ini bukan biskut JejariRuncing.


Almond London
RM20 (50 biji)

tak tahu lah kalau masih ada yang tak kenal apa itu almond london. almond london ni ada sebijik almond dalamnya ya. bukan separuh maka sangat berbaloi-baloi. tapi bukan dari London la, made in Taiping. hehe~


Biskut Strawberry Almond
RM15 (50 biji)

adik beradik Almond London ni. cuma dia tak duduk London tapi duduk Cameron Highland la tu sebab strawberry kan? heehehehe~


Biskut Honey Lemon
RM15 (50 biji)

dlm ade tepung yang ade campuran kacang badam hancur. lepastu salut dengan coklat perisa lemon. atas tu ade breadcrum kasi rangup.. so mmg ade rasa lemon dan manis. tak cukup tempting lagi ke?



Biskut Lovely Chocolate
RM15 (50 biji)

untuk yang sedang hangat bercinta, disyorkan untuk beli biskut lovely chocolate ni. memang konpem korang terus rasa mood cinta tu. auuuwww~


Batang Buruk
RM15 (100 biji)

last but not least. batang buruk FTW! mabeles gilo. ini wajib untuk korang semua beli! 


saya takda pun markup harga ke apa. semua harga asal. kalau rasa murah, boleh lah beli. ini semua promosi untuk jualan kuih raya rakan blogger saya, Cik Reena Tan . kalau yang sekitar Perak ni nak beli kuih raya beliau, sila lah contact di Facebook Reena  ok? 
enjoice shopping!

p/s: untuk UTPian yang nak order, last 20/08/2011 pukul 2 pagi. sebab 20/08/2011 malam korang boleh dapat dah semua kuih raya yang korang beli :)

You Might Also Like

9 comments

  1. eh chop yunk. RM20 je for almond london tu utk 50bijik??? whoaaaa! rasa cam nk order je taw. coz aritu tempah kat cnie RM40 taw

    ReplyDelete
  2. aah syg. kuih raya dia muraah2je. nak beli boleh tanay kat FB dia. manatahu dia boleh pos HAHAHHAA

    ReplyDelete
  3. biskut lovely tu u tak nak ke? merah hitam faveret u tu yunk HAHAHAHHAA

    ReplyDelete
  4. nampak menarik.. aku ingatkan ko buat kat bilik dalam hostel.. ada pulak bahan2 nak buat kueh.. haha

    ReplyDelete
  5. mcm nak beli gak.. makan sorang2 sbb braya d bilik sendiri

    ReplyDelete
  6. beli2.... 20 ogos 2011 malam dapat semua :p

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S