Saya Mahu Novel Ombak Rindu dari Eyriqazz.Com

11:57 pm


Great teacher Onizuka, Eyriqazz nak bagi novel Ombak Rindu Edisi Terbaru FREE untuk pembaca blog beliau. saya pernah baca dah novel ni masa cover gila old skool dulu kan, tapi dulu pinjam dengan makcik jiran sebelah rumah. ye la, masa tu sekolah lagi kot. mana ada duit nak beli novel tapi feeling cinta monyet dah ada masa tu. kekeke~ maka, kali ni nak dapatkan FREE dari Eyriqazz tu pun kalau dapat. cukup bertuah ke tidak belum tahu lagi kan?

Entri kegemaran saya di Eyriqazz.Com adalah Little Boy N IceCream kerana cerita yang pendek dan ringkas tetapi penuh dengan pengajaran supaya kita jangan memandang rendah pada orang lain walaupun orang itu hanya seorang budak yang masih kecil. :)

You Might Also Like

2 comments

  1. wah! siap dh de novel. dahsyat! all the best iera

    ReplyDelete
  2. thanks join...wah,tak sangka u belek entry lama..itu entry saya ambil dri internet..

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S