Amira Afiqah? K-Pop? Paddle Pop? Aiskrim Pop?

8:48 am



K-Pop? apa tu? Karipap? Paddle Pop? Aiskrim Pop? hah itu saya tahu. K-Pop tu apa? Korean Pop yeh yeh heh? saya cuma tahu M-Pop je... Max 247 FTW! (tak ikhlas langsung menaip kata-kata ini). straight to the point, sebenarnya bukan nak update sangat pasal Amira Afiqah yang menjadi mangsa salah guna identiti beliau, untuk membuat blog dan entry mengutuk K-Pop ni tapi sebab nak promote entry budak ni;  Isu Amira Afiqah: kanak-kanak semakin ganas.  korang baca, sure gelak-gelak tapi entry lawak macam ni sebenarnya ada isinya. ambil lah pengajaran sikit. takkan sebab K-Pop nak emosi sangat macam PMS sebulan? saya pun tak suka K-Pop tapi suka pop yeh yeh je, ada masalah? ngeee~

setiap orang ada kegemaran masing-masing :)
nota kaki: jangan lupa RETWEET, LIKE, +1 dan COMMENT entry ini

You Might Also Like

5 comments

  1. Kisahnye~~~sume nih sbb ade org x suka tgk org lain enjoy bersenang lenang dan gumbira.ahaks. Minat masing masing. Sangat x berbaloi utk dikecohkan..

    ReplyDelete
  2. comel nyew awek niiii.. auuwwww~~ xD

    latest: Pitbull - Rain Over Me

    ReplyDelete
  3. thanks tau sebab promote...hiew hiew. terharu ni

    ReplyDelete
  4. Bagi diorang baca blog ni http://ihatekpop.blogspot.com baru ada kesedaran sikit kot..

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S