aku TAK NAK cuti

8:12 pm

omaigod.

tolong lah Dr. Yatim kuh sayang.

jangan bagi cuti seminggu lagi.

aku TAK NAK cuti lagi weyh!

banyak planning dah ni.

jumaat nak pegi main bowling dengan mentor.

sabtu nak pegi KLCC jumpa eny sygg.

isnin nak pegi sambut birthday.

bisnes aku pon banyak nak setel minggu ni.

nak jumpa customer lagi ape la.

tolong la weyh.

aku TAK NAK cuti.

bajet sayang kolej terlebeyh dah ni.

ishhh sapa lah suruh budak-budak ni

demam secara bergotong-royong ni.

grrrr.....!!!



nota kaki:

housemate saya demam teruk. baru pulang dari klinik membawa khabar berita kolej bakal tutup. klinik juga sudah dapat ujian darah semua budak yang suspect H1N1 dan ade beberapa orang yang disahkan demam H1N1. klinik juga sudah mula meminta no telefon kolej. maka, memang sah kolej akan ditutup dalam masa terdekat ini!

You Might Also Like

15 comments

  1. kalo cuti pon harap2 minggu dpn kan?;)

    minggu ney jangannn!!!

    ReplyDelete
  2. cuti2... biar ko nye business hancur skit... hahaha

    ReplyDelete
  3. kao dengki kan? HAHA. kalo cuti pon selasa baru aku balik. then xleyh break lama2. sbb busy urusan di KL. cewahh. haha. mcm2 hal ni nak setel. HAHA.

    ReplyDelete
  4. heheh...

    bisnes tetap bisnes...

    no cuti tok bisnes kan?

    ReplyDelete
  5. betol2. kang sian hannie ta dapat tudung. hahaa

    ReplyDelete
  6. aku pnt pomot brg ko..
    bg komisen kat aku sket..
    hahahah...

    ReplyDelete
  7. HAHAHHA. banyak ah ko. wekkk =)

    ReplyDelete
  8. HAHAHHA. banyak ah ko. wekkk =)

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S