Kuantan - Kuala Lumpur.

8:00 pm

Photobucket 03 July 2009, 02:07 am. Photobucket

Salam. Photobucket Kali ni konpem saya akan update dengan panjang berjela-jela walaupun dalam keadaan penat Photobucket berulang alik Kuantan-Kuala Lumpur dalam satu hari sahaja. Fuhhh… konpem cik hannie cakap saya ni sangat rajin update entry panjang-panjang lagi. Terima kasih la cik hannie. Tadi jenguk sebentar di blog kamu. Photobucket Terharu rasa ada nama saya. Photobucket Hati juga sedang berbunga-bunga maka sebab itu lah semangat rajin datang dalam diri. Eh eh. Tolong jangan hilang focus. Photobucket Dushhh! Kembali ke alam nyata.


Photobucket


Nampak gambar? Fuhhh…berkabus sana sini ditambah pula hujan Photobucket serupa embun pagi itu. Rasa macam duk atas genting. Padahal duk terpacak kat tepi longkang petronas hentian genting sempah sahaja. Bertolak dari rumah di Kuantan seawal pukul Photobucket 7.00 pagi bersama kereta Photobucket Wira SE yang gagah hitam perkasa berani seperti pahlawan terbilang itu. Sejukkkk gilerrr dalam kereta. Tidur Photobucket dalam keadaan menggigil-gigil macam duk kat over the sea. (ishhhh cik mira, bila kita nak ke paris ni? Photobucket dushhh! Berangan la perempuan ni). tiba di Kuala Lumpur pukul 10 lebih. Ke Cheras, dan ke KPTM, adikku mahu pergi daftar kejap. Kejap? Sah tipu. Sejam lebih saya menunggu penuh sabar dalam keadaan yang agak tidak selesa dan penuh keluh kesah menanti adik pergi daftar. (oiiitt KPTM, cancel ah aku nak masuk tempat kao. Management kao lembab dowh! Photobucket Dah ah makanan semua tak sedap. Aku dah ah sakit perut sambil nak terkeluar semua benda ni) Damn! Battery handphone Nokia kuh juga habis. Adoi bosan! Sumpah tak sempat charge tadi.

Dipendekkan cerita, lepas habis sesi menunggu yang lama itu, saya dan adik, dan juga ayah ke Jusco Maluri. Sempat apply JCard disana. (org laen dah lama apply, aku baru nak bangga ada JCard? Hahahaha). Dan seterusnya sesi bershopping barangan yang patut dan tidak patut di sana sempena JCard sales. Photobucket Hahahaha. Buat JCard sampai RM12, beli barang sikit jek pun. Sempat beli lunch meal McD untuk mengatasi masalah perut yang meronta-ronta mahu makanan.Photobucket

Photobucket penonton: bosan betul lah entry perempuan ni kali ni… takde gambar Photobucket dah ke?
Photobucket penulis: oiittt! Jap ah weyh..sabar. hahahaa

Then, ke rumah Photobucket sewa baru adik. Di Pangsapuri Sri Shamelin. Hantar barang-barang yang patut, pastu pergi shopping sambil menambah membership point lagi di Tesco Ampang pula. shopping kipas lah, tilam lah, ape entah lagi. Then, patah semula ke rumah sewa. Hantar semua barang. Selepas berhempas pulas semua, kami bergerak menuju Photobucket pulang ke Kuantan. Sempat juga saya terlelap… Photobucket

Photobucket

Eh bangun lah! Oke, now kat Hentian Gombak. uitt…baru masuk Gombak kah? Dengan mamai dan sedikit ke-blur-an melanda diri ketika itu, maka hanya terhasil 1 gambar di atas.

Sila melihat dengan hati yang ikhlas sambil memuji Photobucket begini;
“cantik nya perempuan ni lepas bangun tido”

dan bukan men-kritik Photobucket begini;
“mcm nenek kebayan maisulu baru bangun tido, rambut kusut masai”.

Hahaha. (sah! Perempuan gila cepat perasan sedang meng-update blog ini) pergi makan kat mamak stall situ, tepi stesen minyak tu hah. Tahu? Tak tahu? Kalau tak tahu baikk diam! Hahaha. Saya hanya meng-order Photobucket rojak mee. Mak aihhh banyak gilak! (oitt mamak, kao saja kan nak bagi aku gemuk…) lepas kenyang, menuju ke Kuantan. Kira-kira pukul Photobucket 8.45 malam baru tiba di Kuantan.

Tiba di Photobucket rumah, terus menyerbu TV. Apakah? E-toyol.com sedang bersiaran di Tv9. Hahaha. Gila addicted dengan cerita mengarut ini. sambil mencampak semua handphone Photobucket ke charger berdekatan, terus menuju ke dapur mencari makanan (gila banyak perempuan ni makan hari ini…gemok la weyh. Tapi tak mungkin segemuk cik sue…hahaha) dan menonton siri E-toyol.com kegemaran hati. Then, ke ruang tamu sambil terlambat untuk menonton blogger boy. Sambil menonton, melihat handphone. Eh ada gambar sygg kuh. SMS? Photobucket Weird. Ini sudah pelik. Hahaha. Siap ade satu miskol pulak? Saya balas SMS dan terus SMS sambil hati berbunga-bunga Photobucket sambil menonton keliwon yang agak seram suam-suam kuku itu. Konpem la ketika itu semua rama-rama Photobucket di hati sedang berterbangan. Lama tidak SMS dan CALL bf sendiri. Hahahaha. Gila bermasalah rumah dan tangga betul lah Negara jajahan saya sekarang. Then pergi mandi, dan lepak-lepak dan menaip Photobucket entry yang sangat membosankan sambil menjawab tag dari cik eny sehingga berasa jeles pada cik eny yang sudah meng-order kemeja checkers pujaan hati itu. Dan sambil juga SMS bersama yang Photobucket tersayang. Eh tiba-tiba rasa mengantuk menaip entry bosan ini. Saya cadangkan supaya diri saya ke tilam hello kitty Photobucket yang empuk itu sekarang dan melenakan diri. Photobucket Noktah. ^_^


Photobucket penonton: apa lah. tiba-tiba entry ni dah dinoktahkan. bosan betul lah entry kali ni.
Photobucket penulis: banyak cakap. pegi komen lah senang cite. Hahaha Photobucket





You Might Also Like

8 comments

  1. sy melihat dgn hati yg ikhlas sambil berkata begini;

    wahh..sempat lagi edit ape yg patut sebelum masuk kat blog..kelihatan ade border di gmbar tu..lagi 1..msti la ltak gmbr bangon tdo yg cantik..kalo x...cam nenek kebayan kot...hahahhaa...

    ReplyDelete
  2. hahahha...
    banggo den...
    nama den 2 ha...
    hehhe...
    tp..aku agak pening r n3 ni...\
    berpusing2 tok sampai ker destinasi..

    :p

    ReplyDelete
  3. xxx si gemok;

    mmg la. menggunakan photoscape kan cepat dan pantas. hahaha sebab malas nak update. nak tdo sgt smlm. hahahah. aku cantik bgn tdo. ko je jeles.

    ReplyDelete
  4. hannie;

    hahaha. banyak sesi ulang alik. ape kejadahnya. haha

    ReplyDelete
  5. whoi3~

    nama i tertera di situ!!!

    nt boldkan tao..

    lol!

    smoga berbahagia dgn si dia tercynta!!

    (^_^)

    p/s:shupink ja tao!

    ReplyDelete
  6. hahahha i akan letak nama u jek la pasni yunk. hahaha.

    ReplyDelete
  7. hakhahahaaaa~

    jd bahan ye?

    pelaris blog..

    opss..

    terperasan lak..

    sory~

    haha~

    ReplyDelete
  8. bukan2. sumber inspirasi. haha

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S