buttered prawn aku kelihatan lebih menjadi dari perempuan koya itu.

10:53 pm

Photobucket


siapa cakap kami tak tahu masak buttered prawn?
hahaha.
aku dan adikku buat sedikit rancangan memasak sebentar tadi.
fuhhh lenguh dowh tangan masak buttered prawn ni.
tapi,
berbaloi!
sangat sedappp!!
mari semua menikmati hasil kerja kami.
hahahaha.
jemput makan...


p/s: sangat sedap. boleh kahwin dah ni... hahahaha

You Might Also Like

12 comments

  1. koya mu shira...

    woit...
    sperkah perempuan koya itu?

    ReplyDelete
  2. uuhhhh~
    prawn!
    suke sgtt prawn.
    fevret ouhh!
    slurppp~

    ReplyDelete
  3. hannie; nak tahu sapa? hahaha. nanty aku bg kat cbox ko link dea. haha

    ReplyDelete
  4. eny;

    malas nak taip. u gi cari kat myresipi.net. oke? haha

    ReplyDelete
  5. eyra;

    meh2 i masakkan utk u ek?

    ReplyDelete
  6. ready ke nak kawin???? mcm blum jek hahahahaahahahahahahahahahah

    ReplyDelete
  7. pemalas..

    haha~

    u patot taip..

    sbb u taip laju~

    ReplyDelete
  8. mizi; ko diam. hahaha syg aku da order siap2 da. haha

    ReplyDelete
  9. eny;
    padahal leh copy paste je. tp td nak makan banyak. malas plak. haha

    ReplyDelete
  10. butter prawn ko ada la gayenye sket.. yg penting butter prawn xdek kuah ok...haip..lecturer masak marah neh buat butter prawn ade kuah mcm kuah puding..huhuhu

    ReplyDelete
  11. hahaha. kuah puding sebab terlebih susu tuh? haahha.... tgk tak title entry ni? gila kontroversi. kalau follow eyra, ade kuar kat dashboard. hahaha

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S