mahu jadi awesome seperti saya?

1:28 am

Photobucket


siapa mahu jadi awesome seperti saya?
senang sahaja.
beli lah shawl yang dijual oleh saya.
hahaha.
baiklah, sedikit promosi untuk new shawl.
lihat bawah:


Photobucket

ini plain shawl.

RM10 ONLY.

but, kalau korang beli banyak,
sure saya bagi murah sedikit. hahaha.
pilih-pilih cepat!
yang best, korang boleh request apa-apa color pun.
semua color ada dan akan diusahakan.


Photobucket

ini shawl yang agak feymes sekarang.
dwi-color shawl ni hanya berharga

RM 18 ONLY.


but, kalau beli 2 helai saya bagi harga RM30 sahaja.
lagi bagus kalau korang semua beli banyak.
hahaha.

available colors:
black-white
balck-baby peach
black-brown
black-beige
black-soft purple
black-dark purple
black-maroon
black-black
black-grey
black-soft pink

so, apa korang tunggu lagi?
mahu bergaya di hari raya?
atau bergaya ketika ke kelas?
mai beli shawl-shawl di atas.
pasti korang semua puas hati.

:)

You Might Also Like

12 comments

  1. aku x g klas..
    tp..nk pkai g prac...
    tmbh2 ko nyer promosi 2...
    :p

    ReplyDelete
  2. hahaha. ko jangan lupa beli. ko kan customer tetap aku. hahahha

    ReplyDelete
  3. aku dah dapat green lite sorg...
    xlamer g..
    berkepuk2 r ko nyer poket 2 aku bli tudung..
    hahah..
    :p

    ReplyDelete
  4. HAHAHA. beli ler bnyak2
    plain shawl tuh banyak org xbeli lg. haha

    ReplyDelete
  5. HAHAHA. beli ler bnyak2
    plain shawl tuh banyak org xbeli lg. haha

    ReplyDelete
  6. nape ah ramai pakai tudung mcm gini..
    looks kinda funny ah beb :p

    ReplyDelete
  7. abg tuh jek rasa lawak sebab abg mmg jarang tgk org pki tudung kot. cube cari aweks2 yang pakai tudung mcm arab tuh ke ape pasni. konpem abg sentiasa up-to-date pasal trend2 tudung. hahahhaa. jgn marah ah..

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S