influenza A (H1N1) dimana-mana sahaja sedang berleluasa.

2:08 am




apakah ini?

saya ternak babi di blog kah?

atau semangat farmtown FB (tak pernah main) terbawa-bawa ke dunia blog?

BUKAN!




semakin berleluasa tanpa batasan.

apakah?

influenza A (H1N1) a.k.a dalam bahasa kurang sopannya, selsema babi.



untuk pengetahuan anda, saya sangat jarang tengok berita di peti televisyen.

sebab, peti elektrik itu sudah lama mati tanpa dikebumikan.

hanya mengharapkan twitter dan facebook untuk mengetahui perkembangan semasa.



sumpah!

memang tak tahu banyak UITM dah kena tutup (kuarantin) kalau tak ber-online.

semalam, dengar khabar budak kolej saya juga sudah ada yang kena.

terbaru, sudah ada kampus KPM yang lain ditutup sebab H1N1.



omaigod.

mintak dijauhkan.

kang tak pasal-pasal semua mahu lari dari hutan beranang tercinta ini.

:)







You Might Also Like

11 comments

  1. woit..
    ko jgn men2 weyh...
    batch ner yg kene 2?

    ReplyDelete
  2. junior. :) KPM laen ade yg tutup dah.

    ReplyDelete
  3. mintak jauh..mintak jauh...........

    ReplyDelete
  4. apiih; yeah.

    hannie; KPMSI ngan KPMM

    ReplyDelete
  5. ee..comeinye baby yg eyra tempek tu..kaler pink..hahahaha...

    ReplyDelete
  6. KPM melaka n SI da tutup... wek KPMB kolej kite tercinta kite tu bile nak tutup lak??? aku boring kelas nih...

    ReplyDelete
  7. tolong lah sebarkan sampai sekolah i.
    biar dpt cuti sket. hahaha.

    ReplyDelete
  8. farina; hahaha. mmg cumel. penat eyra search kat google: "babi pink comel"

    ReplyDelete
  9. skeletor; KPMIM pun dah tutup. 90 org demam. hehehe. aku taknak cuty sbb dah bosan xde kelas ajek

    ReplyDelete
  10. vujie; sabah ade juga yg dah kna kan? nnty i antar ka sekolah u oke? on the way dah ni. hahaha

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S