fast furious update

12:15 pm

masa takde, lappy baru sehat. banyak entry tertangguh. maka, terpaksa buat drift pegi fast furious update entry. so, mari membacca dan meng-komen.

Photobucket

#1 - hah, memang shopping 24jam sejak akhir-akhir ini tapi duet tak bersentuh sangat duet sebenarnya. apakah? maka, barang yang sempat diborong adalah kosmetik elianto, kasut vinci, baju nuek suruh beli, then makan nandos, mekdi dan juga menonton wayang! minggu ni saja saya dah tengok UP dalam versi 3D, and final destination 4. semua orang belanja. paling best final destination 4 sebab tengok ramai-ramai.

Photobucket

#2 - benda ini yang buat hidup saya huru hara sejak dua menjak ini. sehingga kan blog juga terpaksa bersawang dua tiga hari atas ketiadaan lappy kesayangan. mula-mula charger rosak, dah melayang rm100. then, screen pulak. melayang lagi rm400 . hahaha mengong kao lappy!

Photobucket

#3 - oops! terjumpa enchek M yang dalam perjalanan pulang ke hostel. maka, terpaksa menculik beliau sebentar berjalan-jalan ke masjid india. siapakah beliau ini? paham sendiri sudah. dah mengantuk nak explain macam-macam.

Photobucket

#4 - photoshoot session with sara, fazreen, ed and eny. best ouh! nak tengok lagi banyak gambar? sila ke FB saya

You Might Also Like

10 comments

  1. perghhhh !! gempak giler camera tu :p

    ReplyDelete
  2. dear....
    bg la fb u...
    i nak usha...hehe
    tp blh ke i view fb u cos i xde fb...
    wahahha..mls nak wat lg

    ReplyDelete
  3. haha ein, u buat la FB. ade 77 photos. kan ed? kan eny? love u guys!

    ReplyDelete
  4. hurm ape lagi, dari repair baik sebat lappy baru.. hohoho..

    ReplyDelete
  5. eyra..lappy u jadi camtu ea?
    sama mcm lappy saya but even worse..
    full screen tao jadi camtu... huu

    ReplyDelete
  6. waH2 . . .CNaP pix x AJoK ite pOm . . .nUc mAjuK aRH CaMnEh!

    ReplyDelete
  7. kill vern:

    i nak cepat siap kan keje, i repair ler dengan duet ta bnyak mana ni. kalau bnyak duet dah lama sebat yg baru dowh

    iqa syafiq;

    i dah melayang rm400 lebeyh kat screen jek :(

    mintang telip2;

    kamu jauh sangat dik :P

    ReplyDelete
  8. screen laptop tu klu nk pki lagi leh,tp tukar la resolution die kasi kecik lagi..

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S