kurang kasih sayang untuk blog sendiri.

12:55 am

aku malas update dowh. korang layan la gambar2 yang ada ni hah. aku sibuk buat ABIT. *kononnya, padahal sibuk tidur je perempuan ni. semua kerja langsung tercicir kemana-mana entah* ini sudah habis rajin semangat lebih nak update lepas pulang dari kolej, meeting pasal techcom day, tuntut parcel lepas lori sky net sesat dalam kolej jap tadi, kelas ABIT yang sampai dua jam itu dan mentor mentee yang sangat lama. sudah! layan gambar2 yang ada yang merujuk kepada akiviti aku sejak dua menjak ini.

Photobucket

#1 - memang sengaja nak letak gambar aku dan sayang2 kuh ini disini. saja gatal edit gambar2 gedik kami bertiga. sara and eny my deary, i miss you lah! nanti kita pergi gedik2 lagi oke sayang?


Photobucket

#2 - apakah perasaan anda apabila pergi menonton wayang movie yang sama dalam masa seminggu? hahaha. aku pergi tengok final destination 4 lagi. di midvalley megamall. kali ni tengok versi 3D. mmg syoookkkk dowh! nak muntah semua isi dalam perut. gila best!

Photobucket

#3 - sebab tengok wayang punya pasal, terpaksa la pergi berbuka minum extreme latte ice blended beli dekat san francisco coffee je. dah tak sempat cari kedai kosong. konpem penuh punya. huhuhu. tak habis pun aku minum latte bersaiz large dan berharga rm 15 itu.

Photobucket

#4 - ish... mana boleh tak makan fast food sehari dalam hidup aku ni. konpem ada punya. tengok tuh! pizza hut super supreme flavour, dengan meatball masala. itu baru sikit. memang sengaja tak mau snap gambar makanan lain yang penuh atas meja. hahaha. gila rakus kegemukan.

Photobucket

#5 - sempat juga pergi meredah dunia kajang untuk ke saujana impian. pergi rumah kak na, cari makcik chubby nama ainy. hahaha. jangan marah sayang! adoyai sudah dua kali jumpa juga lupa mahu ambil gambar kan? eh buat apa pergi rumah kak na mencari gadis bernama ainy itu? pergi ambil kuih raya lah! raya kan nak dekat? nyummy!

Photobucket

#6 - tengok? kembali berpoya-poya macam takde assignment nak buat je. aku dan lina pergi ke the mines lepas diculik oleh pasangan bahagia nora dan zaidi. yang tak boleh blah siap bawak lappy masing2, buat assignment dalam kereta dan kelam kabut hantar email ke lecturer sebab assignment kena hantar sebelum pukul 12. memang pelajar cemerlang. hahaha

Photobucket

#7 - sememangnya sangat cemerlang dan terbaik dari ladang sebab masa kerja tak submit2 lagi through email, masih sempat pergi funfair kat balakong dan berpoya-poya. gila kan? sekali sekala mahu jadi kanak-kanak riang tadika versi ribena. main spinning chair ape kejadah entah nama itu pun dah berpusing2 kepala kami. tobat tak mau main dah menatang tuh!

Photobucket

#8 - salah satu rutin mingguan ialah SHOPPING! shop til' drop ler ape lagi kan? malas sangat nak amek gambar banyak2 so aku list kan je la yerk?

black skinny jeans from Treats, The Mines

white off-shoulder top from Treats, The Mines

words tee with ribbon from LS, Times Square

black quarter pant from Pretty Style, Times Square

white dress from unknown boutique, Times Square.
*ta engat nama kedai la!*

earings from Bjoux, Metro Kajang


errrr...macam2 lah lagi sampai ta engat langsung dah. semua harga terpaksa dirahsia kan atas sebab takut nanti ada yang mati terkejut pulak.


Photobucket

#9 - aduh! banyak sungguh parcel minggu ini kan? yang tak boleh blah memang jodoh aku dengan segala jenis pejabat pos atau pusat courier tak panjang sebab macam2 masalah. minggu ini dapat parcel dari cik nuri zahira dari klang, cik emy juliana dari kuantan, dan cik mala ayiee dari singapore. thanks sayang!

Photobucket

#10 - memang sengaja nak cukup kan sampai no.10 ... ini hadiah birthday paling last aku dapat. dari ayiee from singapore. ayiee, u nak tahu tak sudah berminggu2 parcel ini stuck? sedaya upaya i pergi telefon sana sini pusat sky net itu sebab parcel sudah sampai ke nilai dan clerk sky net bodoh itu cakap u tak letak full address padahal betul je address itu? lagi bengang bila driver sky net itu pergi jadi sangat sengal salah baca alamat sebab cari tingkat 5 kat dalam pangsapuri bertingkat 4 ini? sampai ke bumbung die pergi cari tingkat 5 agaknya. dan susah payah i pergi suruh driver itu hantar parcel itu pergi kolej dan padan muka driver iu blur cari jalan esoknya. lagi tertekan perasaan tengok 3D puzzle berbentuk star itu sudah pecah berderai dan terpaksa i pikir secara mendalam macam mana nak sambung semua pieces yang ada. akhirnya berjaya. hahaha. anyway, thanks sayang for the gift. i tahu koala bear tuh konpem u beli masa pergi australia hari itu kan? sangat comel. lain kali pos donkey pulak ok? hahaha!


eh eh dah penat lah tiba2 bebel entah hape entah ini. mahu pergi masak fettucine creamy cabonara pulak lah untuk berbuka. bubbye!

p/s: aku agak busy dengan life kat kolej. sebab itu jarang update. hahahaha :P



You Might Also Like

6 comments

  1. i cepat2 scroll part pizza hut tu. terliuuurrrr..

    ReplyDelete
  2. hadoi..tercungap2 i...nk habiskan bc entry u neh..panjang n bnyk pic yg wat i jeles..ahaha..neway...msk2 sedap2.hntr kt umh i sikit tau..ahaha

    ReplyDelete
  3. ujie; baik u pegi tgk entry yg lg 1 terliurrrr...konpem.

    eiy-da; u nak fettucine ke? aahhaha

    ReplyDelete
  4. Norkumalasari
    Blk 727 #04-93
    Yishun St 71
    Singapore 760727

    ReplyDelete
  5. haaaa...2 la keje nye...mkn je...then nnt ckp diri sendiri gemok...nak kena babab ye dear...haha...pndai u cantum blk star 2 ye...cian 2 asyk gdh dgn org pos je ye...i dh jd member dgn akk pos kat cni...kihkihkih

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S