update secara rakus

9:58 pm

aku nak update secara rakus. sebab terlalu bz sampai terpaksa update secara rakus. lintas langsung dari surau an-nur, kolej profesional mara beranang yang techenta.


Photobucket

#1 - kelmarin buat buah melaka. memang sengaja tayang kat sini bagi cik reena jeles gila. sebab air liur dia selalu meleleh terliur bila bukak blog ni. reena, hari ni aku nak buat puding koktel buah pulak. meh ah datang rumah sewa aku. hahaha

#2 - hah, kelmarin masa tengah lepak-lepak kat bawah rumah bersama abg syed kuh itu, aku ternampak kelibat 3 makhluk yang dah lama gila aku tak nampak. ishhh macam kenal jek rambut itu? sah! hany, adya and deela. entah macam mana aku nampak deela dulu tapi terpanggil hany pulak. hahaha. lama dowh tak jumpa korang semua. deela tuh selalu lah jugak aku nampak dating kat area KL kan? haha. mereka semua itu ex-classmate aku masa sekolah dulu kala. SMARTIAN!

Photobucket

#3 - semalam pergi jumpa miqdad di times square. but, sebelum pergi jumpa dia, sempat pergi shopping kat masjid india dan jalan tar bersama rakan :)




#4 - sempat pergi tengok wayang. pergi tengok movie Gamer. rasa mengarut. lagi pun tak berapa concentrate sebab sibuk berbuka puasa dengan subway dalam panggung wayang. ini kali kedua berbuka dalam panggung wayang.

#5 - sebab takde mood secara tiba-tiba semalam, on the way pulang ke rumah sempat melepak di KTM Kajang sambil menulis sesuatu di atas kertas. apakah? tunggu next entry. hahahaha. konon macam saspen sangat je bila aku buat ayat macam tuh.

Photobucket

#6 - hari ini, dalam kelas MPW, sempat buat kad raya untuk en.z mentor tersayang. ingatkan nak bagi je kad raya beli kat kedai. tapi memandangkan en.z dah buat statement nak kad raya buatan sendiri supaya lebih bermakna, dengan semangat gigih aku buat sejak pagi. nasib tak terbakar rumah sebab sibuk bakar kertas tu. hahaha.

#7 - rasa teruja gila dari pagi dapat banyak call and tweet. wahhhh semua dah dapat kad raya dari aku ek? bagos! aku pun dah dapat first kad raya today from singapore. weeee~

#8 - assignment masih tidak dapat disiapkan atas sebab kemalasan yang terlampau. bernasib baik quiz dan assignment MPW telah dipostpone due date hingga lepas raya. kalau tak, mampos aku!

#9 - aku sekarang tengah busy dengan techcom day yang bakal menjelma lepas raya. konon macam kolej ni nak buat PC Fair la. agak-agak korang, apa yang patut aku jual masa techcom day tu? any idea?




You Might Also Like

5 comments

  1. pergh ada pakwe lani.. gile hebat sekejap aje dah ada.. haha.. waktu i dtg aritu takde pon.. ekekke.. samat raya, nak kad raya :P

    ReplyDelete
  2. kill-vern; u ni de je dimana2. macam virus pulak ek? hahahha. ngoks. :P

    ReplyDelete
  3. kuih melake kuih favorite aku, sedap gile .. arrrrrrrrrr

    ReplyDelete
  4. techcom day? mcm pc fair? hmm.. ape kate jual software2 pirate.. mintak dgn killvearn.. wahahahaha

    ReplyDelete
  5. anwar; fav? me too.

    anarm; hahahah i dah agak u nak suggest tuh :p

    ReplyDelete

drop your comment here!

Like us on Facebook

F O L L O W E R S